در این مقاله می خواهیم درباره کسانی که شغل آنها فریلنسری یا آزادکاری است و خودشان آقای خودشان هستند صحبت کنیم.
اگر شما هم عبارت فریلنسری یا آزادکاری به گوشتان خورده اما اطلاعات دقیقی راجب آن ندارید و سوالاتی مانند فریلنسری چیست؟ فریلنسر چه کسی است؟ نحوه کسب درآمد از آزادکاری به چه صورت است؟ مزایا معایب این شغل چیست؟ و چگونه میتوان یک فریلنسر شد؟ ذهنتان را درگیر کرده است با ما همراه باشید تا اطلاعات جامع ای درباره این شغل پردرآمد و نحوه یادگیری آن در اختیار شما قرار دهیم.
فریلنسری چیست؟
به هر شغل آزاد و مستقلی که فرد بدون وابسته بودن به ارگان یا شخص خاصی انجام می دهد فریلنسری یا آزادکاری می گویند. در این شغل شخص یا فریلنسر تعهد و قرارداد بلندمدتی با هیچ شرکت یا شخصی ندارد و خدمات خود را با دریافت هزینه برای مشتری انجام می دهد. تعهد و مدت زمان ارائه خدمات فریلنسر به مشتری، طولانی مدت نیست اما در صورت رضایت کارفرما از نحوه کار فریلنسر، این همکاری میتواند ادامه دار باشد. به طور کلی آزادکاری یکی از کسب و کارهای اینترنتی مدرن است و افراد با کسب مهارت در این زمینه میتوانند به درآمدهای بسیار خوبی دست پیدا کنند.
به چه کسی فریلنسر گفته می شود؟
به شخصی که به صورت مستقل کار می کند و زیرمجموعه یا پرسنل هیچ شرکت و موسسه ای نیست فریلنسر گفته می شود. فریلنسرها پیمانکاران مستقلی هستند که حوزه فعالیت مشخصی دارند و برای انجام آن فعالیت یا خدمات از مشتری یا متقاضی هزینه دریافت می کنند. فریلنسرها به صورت پاره وقت و کوتاه مدت در شرکت ها و یا برای افرادی که به خدمات آنها نیاز دارند استخدام شده و بعد از اتمام کار و پایان قرارداد دیگر تعهدی نسبت به کارفرما ندارند.
فریلنسرها برای ارائه خدمات قراردادهای کوتاه مدتی را با کارفرما امضا می کنند. متن قرارداد شامل مدت زمان انجام کار، میزان سختی کار و هزینه مشخصی است. هزینه ای که برای فریلنسر تعیین می شود میتواند ثابت و یا به صورت ساعتی، روزانه و پروژه ای در نظر گرفته شود. فریلنسرها آزادی عمل زیادی در حیطه کاری خود دارند و خود تعیین کننده زمان و محل کار خود هستند.
آزاد کاری شامل چه مشاغلی است؟
هر نوع خدماتی که به صورت مستقل قابل ارائه هستند جزو مشاغل فریلنسری محسوب می شوند. مشاغلی مانند، نویسندگی، ویراستاری، طراحی سایت، آموزش آنلاین، مترجمی، تهیه وبلاگ، فیلمبرداری و… بخشی از شغل هایی هستند که میتوان آنها را به صورت آزادکاری انجام داد.
فریلنسری چه مزایا و معایبی دارد؟
کسب درآمد خوب از یک شغل همیشه دغدغه اصلی اکثر افراد است و در رابطه با فریلنسری هم این سوال پرتکرار وجود دارد که آیا فریلنسری درآمد خوبی دارد؟ برای رسیدن به جواب این سوال باید مزایا و معایب این شغل را بررسی کنید و به نتیجه گیری درستی از آن برسید. در ادامه ما مزایا و معایب آزادکاری را برای شما عنوان می کنیم.
مزایا :
برای ارائه خدمات در زمینه های مختلف آزادکاری نیاز به حضور در یک محل کار نیست و شما میتوانید در خانه و یا محل های غیرمتعارف کار خود را انجام دهید. این شغل را میتوان در دسته شغل خانگی هم قرار داد زیرا بسیاری از مشاغل مربوط به فریلنسری را میتوانید به راحتی و در زمان مشخصی در خانه انجام دهید. با داشتن این مزیت شما اعتماد به نفس زیادی برای انجام کار خود دارید زیرا در مکانی که به شما احساس آرامش می دهد با تمرکز زیادی کار خود را ارائه می دهید.
در این شغل زمانبندی کاریتان را خودتان تنظیم می کنید و نگرانی برای گرفتن مرخصی در مواقع نیاز وجود ندارد. دست شما برای زمان اخذ پروژه های کاری باز است به همین دلیل فریلنسری کاری منعطف محسوب می شود.
در این شغل شما رئیس کار خود هستید و برای کار کردن نیازی به طی کردن فرآیندهای اداری طولانی مدت و قواعد سختگیرانه ندارید.
با کسب تجربه و مهارت کافی در فریلنسری میتوانید بسیار پیشرفت کنید و درآمد خود را در زمانی محدود تا حد زیادی افزایش دهید.
معایب:
در این شغل درآمد شما مانند مشاغل کارمندی ثابت نیست و در صورتی که که کارفرما از کار شما رضایت نداشته باشد از ادامه کار با شما منصرف می شود. برای رفع این مشکل بهترین کار گذراندن دوره های آموزشی و کسب مهارت های بیشتر است.
در مشاغل مختلف فریلنسری ثبات وجود ندارد و در بعضی مواقع دغدغه های زندگی شخصی با کار ادغام می شود. مدیریت این مشکل با برنامه ریزی و کنترل شرایط قابل حل می باشد.
این شغل فاقد مزایایی مانند، بیمه و بازنشستگی است و همچنین جز افرادی که واجد شرایط بیمه بیکاری هستند محسوب نمی شوید.
یک فریلنسر چقدر درآمد دارد؟
همانطور که اشاره کردیم میزان مهارت و تخصص شما در حوزه کاریتان میزان درامدتان در فریلنسری را تعیین می کند. هرچه تجربه و مهارت شما بیشتر باشد پروژه های ارزنده تر و با کیفیت تری ارائه می دهید و دستمزد بیشتری دریافت می کنید.
علاوه بر مهارت عواملی مانند هنرمذاکره و هنر بازاریابی هم در میزان درآمد و دریافت پروژه های متنوع تاثیرگذار می باشند. هنر مذاکره به این معنی است که شما باید هنگام گفتگو با مخاطب بسیار تاثیرگذار عمل کنید و مهارت بازاریابی برای متقاعد کردن مشتری و دریافت پروژه های بیشتر در این شغل اهمیت دارد.
معرفی شرایط و امکانات لازم برای ورود به فریلنسری
برای شروع فریلنسری ابتدا باید مهارتی داشته باشید تا از آن بتوانید خدمات مفیدی را به مخاطبان خود ارائه دهید. اکثر افرادی که شغلشان آزادکاری است از مهارت و استعدادهایی که دارند برای ارائه خدمات استفاده می کنند. بعد از کشف مهارت و پا گذاشتن در مسیر فریلنسری لازم است تا برنامه منظمی برای خود تنظیم کنید و طبق استراتژی خاصی بازاریابی انجام دهید.
برای موفق شدن در فریلنسری در وب سایت یا شبکه های اجتماعی، درباره خودتان و خدماتتان مطالب مفیدی ارائه دهید و مجموعه ای از نمونه کارهای خود را به اشتراک بگذارید.
یکی دیگر از موارد مهم در زمینه آزادکاری داشتن ارتباط با بقیه و شبکه سازی است و برای اینکار میتوانید از شبکه های اجتماعی مختلف استفاده کنید. داشتن یک شماره تلفن اختصاصی، کامپیوتر و سایر وسایل مورد نیاز و استفاده از منابع آموزشی مختلف از دیگر امکانات لازم برای شروع این شغل منعطف و پردرآمد است.
با آزادکارشو فریلنسری بیاموزید و کسب درآمد کنید!
برای فعالیت در هر شغلی شما نیاز به کسب مهارت و تخصص کافی در آن زمینه دارید. فریلنسری یکی از مشاغل اینترنتی مدرن محسوب می شود و برای موفقیت و کسب درآمد در این حوزه نیاز است تا آموزش ببینید.
آزادکارشو مجموعه ای معتبر در زمینه آموزش فریلنسری و توسعه شغلی فریلنسرها می باشد. این مجموعه با برگزاری دوره های پروژه محور، کاربردی، کارگاه های تجربه و… باعث یادگیری بهتر و افزایش مهارت افراد در زمینه های مختلف آزادکاری می شود. با هر مهارتی کسب درآمد کن، شعار این مجموعه بزرگ و معتبر است. پس برای موفق شدن و کسب درآمد در مهارت هایی که دارید، میتوانید از بهترین فرصتی که پیش رو دارید استفاده کنید و در دوره های آموزشی جامع آنلاین و آفلاین مجموعه متخصص آزادکارشو شرکت کنید.