اینفوگرافیک به تصویری گفته میشود که در آن آمار و اطلاعات خاصی به صورت عکس، جدول و نمودار به مخاطبان نمایش داده میشوند. روانشناسان به این نتیجه رسیدهاند که بیش از 65 درصد مردم یادگیرنده بصری هستند و اینفوگرافیک ابزاری عالی برای جذب این نوع از مخاطبان است. عناصر بصری ذهن مخاطبان را درگیر و آنها را به محتوای شما علاقهمند میکند. از اینفوگرافیکها میتوان برای تحلیل پروژهها، ایدهها، روند راهاندازی و رشد کسب و کار، بازاریابی و آموزش در مدارس استفاده کرد؛ بنابراین کاربردها و موارد استفاده این ابزار بسیار زیاد است.
ما قصد داریم در این مقاله از دانشگاه کسب و کار به تعریف اینفوگرافیک و انواع آن بپردازیم. سپس کاربردهای آن در کسب و کار و تجارت را بررسی کنیم. پس تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا با این ابزار مهم و نقش آن در یادگیری و جلب توجه مخاطبان آشنا شوید.
اینفوگرافیک چیست؟
اینفوگرافیک (گرافیک اطلاعاتی) نمایشی از اطلاعات در قالب گرافیکی است که بهگونهای طراحی شده است که دادهها را به راحتی در یک نگاه قابل درک کند. مردم از اینفوگرافیک برای انتقال سریع یک پیام، ساده کردن ارائه مقادیر زیادی از دادهها، دیدن الگوهای داده و روابط آن و نظارت بر تغییرات متغیرها استفاده میکنند.
اینفوگرافیکها به دلیل توانایی آنها در انتقال سریع مقادیر زیادی از اطلاعات در یک بسته جذاب، به طور فزایندهای محبوب شدهاند. به همین علت امروزه از این ابزار در حوزههای مختلفی از جمله کسب و کار، دیجیتال مارکتینگ، آی تی، مدارس و دانشگاهها استفاده میشود.
چرا اینفوگرافیکها اینقدر محبوب هستند؟
همانطور که بیشتر با اینفوگرافیکها آشنا میشوید، ممکن است تعجب کنید که چرا آنها تا این حد محبوب هستند. این موارد بخشی از دلایل محبوبیت این ابزارهای بصری میباشد:
اینفوگرافیکها از نظر بصری جذاب هستند
اینفوگرافیکها محبوب هستند؛ زیرا برای مخاطبان جذابیت زیادی دارند. در واقع، محتوای دارای تصاویر بصری 94 درصد بیشتر از محتوای متنی مورد مشاهده و توجه قرار میگیرد.
اینفوگرافیکها پردازش اطلاعات را آسانتر میکنند
انسان میتواند محتوای بصری را سریعتر از محتوای نوشتاری پردازش کند. درک اینفوگرافیک آسانتر است؛ زیرا اینفوگرافیکها به مهمترین حقایق آماری تقسیم میشوند.
اینفوگرافیکها داستان خاصی را بیان میکنند
اینفوگرافیکها به کسبوکار شما اجازه میدهند تا مخاطبان را با حقایق و ارقام مهم آموزش دهد، در حالی که داستان بصری خاصی ایجاد میکند که آنها را بهتر از محتوای نوشتاری درگیر میکند.
مردم بیشتر به سمت جلوههای بصری کشیده میشوند
اگر انتخاب صفحهای از متن نوشتاری یا یک اینفوگرافیک که اطلاعات یکسانی را ارائه میدهد به افراد داده شود، افراد گزینه تصویری را انتخاب میکنند؛ زیرا روش جذابتری برای هضم اطلاعات است.
اینفوگرافیکها به راحتی قابل اشتراکگذاری هستند و پتانسیل ویروسی شدن را دارند
اگر مردم اینفوگرافیک را دوست داشته باشند و آن را آموزنده بدانند، میتوانند به راحتی آن را در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارند. این موضوع به دیگران امکان میدهد به راحتی آن را مشاهده کنند، آن را دوست داشته باشند، درباره آن نظر دهند و آن را به اشتراک بگذارند. یک اینفوگرافیک با طراحی خوب میتواند از نظر اشتراکگذاری و در معرض دید قرار دادن کسبوکار شما بسیار مفید باشد.
اینفوگرافیک چگونه ساخته میشود؟
فرایند ایجاد اینفوگرافیک گاهی اوقات به عنوان تجسم داده نامیده میشود. طراحان این کار را با تحقیق در مورد موضوع و جمعآوری دادهها و سپس سازماندهی آن در قالب بصری شروع میکنند. این روند میتواند شامل ایجاد نمودارها، جدولها، نقشهها، جدول زمانی یا سایر تصاویر بصری برای کمک به بیان داستان باشد.
با افزایش محبوبیت اینفوگرافیکها، طراحان اینفوگرافیک با طراحیهای خود خلاقتر شدهاند و از انیمیشنها و عناصر تعاملی برای ارائه تجربه جذابتری برای بینندگان استفاده میکنند.
پس از طراحی اینفوگرافیک، میتوان آن را به صورت آنلاین از طریق پلتفرمهای رسانههای اجتماعی مانند توییتر و فیسبوک یا از طریق موارد چاپی مانند بروشورها و پوسترها با بینندگان به اشتراک گذاشت.
آیا برای ایجاد یک اینفوگرافیک باید طراح باشید؟
برای تهیه یک اینفوگرافیک، لازم نیست افراد یا سازمانها طراحان حرفهای باشند. ابزارهای آنلاین زیادی برای ساخت اینفوگرافیک وجود دارد که ساخت تصاویر جذاب از دادهها را برای هر شخصی آسان میکند. این برنامهها دارای قالبها و گزینههای طراحی هستند تا افراد بتوانند اینفوگرافیکها را بدون هیچگونه تجربه کدنویسی یا طراحی گرافیکی شخصیسازی کنند.
کاربردها و موارد استفاده از تصاویر اینفوگرافی
اینفوگرافیکها قبل از تاریخچه نوشتن به عنوان وسیلهای برای انتشار اطلاعات محسوب میشدند؛ چنانکه نقاشیهای غار احتمالاً اولین نمونه شناخته شده در این زمینه هستند. همچنین، مردم قبل از ظهور زبان نوشتاری نقشهها را ایجاد و از آن استفاده میکردند.
امروزه، اینفوگرافیکها تقریباً در هر محیط عمومی بهوفور یافت میشوند؛ علائم راهنمایی و رانندگی، نقشههای مترو، برچسبهای تبلیغی، آهنگهای موسیقی و نمودارهای آبوهوا تنها چند نمونه از این موارد هستند. اگر دوست دارید با کاربردهای اصلی اینفوگرافیک آشنا شوید، ما در ادامه به بررسی چند حوزه مهم از موارد کاربرد آن پرداختهایم:
شرکتها و پروژهها
در شرکتها، اینفوگرافیکها توسط تمام سطوح مدیریت برای نمایش دادههای سطح بالا استفاده میشود. این اینفوگرافیکها شامل نمودار میلهای، نمودار دایرهای، هیستوگرام، نمودار خطی، نمودار درختی، نقشه ذهنی، نمودار گانت و نمودار شبکه است. چنین ابزارهایی اغلب اجزای نرمافزار هوش تجاری هستند.
با افزایش حجم دادههای جمعآوری شده در سازمان و جاهای دیگر، اینفوگرافیکها بیشتر و بیشتر مورداستفاده قرار میگیرند تا به مردم کمک کنند اطلاعات موجود در آن دادهها را درک کنند.
بازاریابی دیجیتال
در دیجیتال مارکتینگ، اینفوگرافیکها میتوانند به شرکتها کمک کنند تا محصولات خود را به صورت آنلاین نمایش دهند. با ایجاد محتوای بصری جذاب که حقایق و ارقام مفیدی را در مورد محصول بیان میکند، مشتریان بیشتر آن را بهخاطر میآورند. علاوه بر این، اینفوگرافیکها میتوانند به بازاریابان کمک کنند تا مشتریان بالقوه را از طریق پلتفرمهای رسانههای اجتماعی با تصاویری چشمنواز جذب کنند.
آیتی (IT)
در فناوری اطلاعات، میتوان از یک اینفوگرافیک برای نشان دادن پیشرفت پروژه یا کمک به توضیح سیستمها یا معماری برنامه برای کارکنان جدید استفاده کرد. آنها همچنین خلاصههای مختصری ارائه میدهند که به سرعت بخشیدن به فرایند تصمیم گیری کمک میکند.
آموزش و تحصیل
اینفوگرافیکها همچنین میتوانند در بحث آموزش مفید باشند؛ زیرا یادگیرندگان را تشویق میکنند تا با موضوعات و مفاهیم پیچیده به صورت تصویری تعامل داشته باشند. با ارائه اطلاعات از طریق تصاویر، بیشتر احتمال دارد که دانشآموزان مطالب را بهخاطر بسپارند و در فرایند یادگیری درگیر بمانند.
انواع اصلی اینفوگرافیک چیست؟
اینفوگرافیکها متن و اطلاعات پیچیده را به روشی ساده و قابل درک از طریق ابزارهای بصری، رنگها و چیدمان ارائه میدهند. اینفوگرافیکها ابزار قدرتمندی هستند که میتوانند به رویکرد تحول آفرین مورد نیاز برای ارتقای برند شما به سطح بعدی تبدیل شوند. هنگامی که آنها به خوبی ایجاد میشوند، به مصرفکنندگان این امکان را میدهند که به راحتی تعداد زیادی از مطالب و متنهای آموزنده را درک و هضم کنند.
اینفوگرافیکها بر اساس ویژگیها و اهدافی که دارند، به انواع مختلفی تقسیم میشوند. ما در ادامه این مقاله از دانشگاه کسب و کار چند مورد از مهمترین انواع آن را معرفی و بررسی کردهایم:
1. اینفوگرافیک لیستی
فهرستها بهترین راه برای انتقال سریع اطلاعات مهم به مخاطبان هستند و به کاربران این امکان را میدهد که نگاهی به محتوا بیندازند و پیام کلی یا مختصر آن را بدون نیاز به عمق بخشیدن به مطالب درک کنند.
هنگام نوشتن یک لیست برای مخاطبان خود مطمئن شوید که همه چیز در لیست به صورت منسجم است و بهطور کلی به یک موضوع واحد مرتبط میشود. این موارد لزوماً نیازی به پیروی از یک ترتیب خاص ندارند؛ مگر اینکه شما بخواهید آنها را از بیشترین به کمترین یا در معیارهای تعیینشده فهرستبندی کنید. اینفوگرافیک لیست، زمانی که بهخوبی طراحی شود، یک داستان را روایت میکند و برای هر جمعیتی از مخاطبان به راحتی قابل درک است.
2. اینفوگرافیک مقایسهای
تمایز و مقایسه اطلاعات را میتوان از طریق تجسم دادههای ساده انجام داد. هنگامی که از طرحبندی مقایسهای اینفوگرافیک استفاده میکنید، گزینههایی برای استفاده از نمودارها یا جداول مانند اینفوگرافیکهای آماری دارید. این موضوع به شما اجازه میدهد تا برای خروجی نتیجه خلاقتر باشید.
استفاده از اینفوگرافیکهای مقایسهای زمانی بهترین است که دو یا چند مورد برای مقایسه وجود دارد یا زمانی که میخواهید متنهای بزرگی از اطلاعات را با هم بررسی کرده، سپس برای مقایسه به گروههای فرعی تقسیم کنید.
این نوع از اینفوگرافی یک راه عالی برای مخاطبان شما برای مقایسه چندین محصول از طریق راهنمای خریدار است. به این ترتیب اطلاعات اضافی در مورد ویژگیها و مشخصات محصول گروهبندی میشود و در کنار هم ارائه میشود تا مصرفکنندگان در نظر بگیرند که کدام یک برای آنها بهتر است.
3. نمودارها و اینفوگرافیکهای آماری
هدف اصلی این اینفوگرافیک، نمودار نمایش دادهها به شیوهای واضح و معنیدار است که به کاربر اجازه میدهد به راحتی اطلاعات را هضم کند. از طریق نمودار، کاربر میتواند دادهها را تا حدودی از یک “نمای هوایی” بدون نیاز به وارد شدن به جزئیات دقیق دادههای ارائه شده تجزیه و تحلیل کند.
اغلب شرکتها نمودارها را ترجیح میدهند؛ زیرا بهخاطر سپردن یک تصویر راحتتر است تا بلوکهای بزرگ متن. در این روش، رنگها نیز نقش مهمی را ایفا میکنند و در آمار شما به سرعت آشکار میشود و به فرایند تصمیمگیری کمک میکند.
4. اینفوگرافیک بصری
جلب توجه مخاطبان با تصاویر بصری آسانتر از نوشتن متون است. تجسم، یک عامل کلیدی در بازاریابی است که در آن اطلاعات متراکم میتواند به طور موثرتری با بازار هدف به اشتراک گذاشته شود. در حالی که تقسیم کردن بلوکهای پیچیدهتر اطلاعات با گزینههای متعدد دشوار است، انتخاب گزینهای که به بهترین نحو نظر شما را بیان میکند، همیشه انتخاب بهتری است.
چیزی که در مورد اینفوگرافیک بصری عالی است این موضوع است که به انعطافپذیری در نوع کمکهای تجسمی که میتوانید از آن در نمودارهای مستطیلی یا نمودارهای دایرهای استفاده کنید، اجازه میدهد.
5. نقشه و جغرافیا
اینفوگرافیکهای جغرافیایی برای ارائه دادههای جمعیتی، آمار منطقه یا نتایج نظرسنجی عالی هستند. این نوع اینفوگرافیکها برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات در موارد مرتبط با مکانهای زمینشناسی استفاده میشوند. پس از آن با استفاده از نقشههای حرارتی، کدهای رنگی یا آمار جمعیت میتوان طرحبندی اطلاعات را برای درک آسانتر افزایش داد.
6. اینفوگرافیک جدول زمانی
اینفوگرافیکهای تایم لاین معمولاً یک داستان جریان واحد را دنبال میکنند که در آن تکامل یک محصول یا بخشی از اطلاعات در طول زمان تکامل مییابد و تغییر میکند. این نوع از اینفوگرافی، هنگامی که عناصر بصری در ارائه خود دارید، احساسات مخاطبان را برمیانگیزد و آنها را بیشتر درگیر موضوع میکند.
یکی از مواردی که باید هنگام استفاده از اینفوگرافیکهای جدول زمانی بهخاطر بسپارید این است که باید نحوه ارائه بازههای زمانی را ثابت نگه دارید. مثلا اگر توضیح میدهید که چگونه یک محصول در یک سال ایجاد شده است، طرحبندی چارچوب زمانی را به روز یا ماه تغییر ندهید؛ زیرا این کار باعث سردرگمی مخاطبان شما میشود.
7. اینفوگرافیک اطلاعاتی
اینفوگرافیکهای اطلاعاتی بیشتر از لیستها و بلوکهای متنی تشکیل شدهاند تا گزینههای بصری مانند جدولها یا نمودارها. با این حال، آنها با استفاده از نمادها یا یک طرح رنگ خاص بهبود مییابند.
این نوع اینفوگرافیکها عمدتاً زمانی استفاده میشوند که میخواهید ایده یا مفهوم جدیدی را معرفی کنید. شما با استفاده از آن میتوانید یک نمای کلی از یک موضوع خاص به کاربر خود ارائه دهید.
چگونه یک اینفوگرافیک برای خود بسازیم؟
پس از آنکه با مفهوم اینفوگرافیک و انواع آن آشنا شدید، سوال بعدی این است که “چگونه اینفوگرافیک خود را طراحی کنم؟”. بیایید به مراحلی که میتوانید برای شروع طراحی اینفوگرافیک دنبال کنید نگاهی بیندازیم:
1. تصمیم بگیرید چه کسی اینفوگرافیک شما را میسازد
اول از همه، شما باید تصمیم بگیرید که چه کسی اینفوگرافیک شما را میسازد. ایجاد یک اینفوگرافیک که منجر به نتایج خاصی میشود به زمان و تلاش نیاز دارد. شما باید مطمئن شوید که به ابزارهای مناسب برای ساختن یک اینفوگرافی موفق مجهز هستید.
اگر میخواهید اینفوگرافیک را خودتان بسازید، باید از نرم افزار مناسب استفاده کنید. اما اگر تجربه ساخت اینفوگرافیک را نداشته باشید، لازم است از کمک و تجربه افراد متبحری استفاده کنید که در این زمینه تخصص دارند.
2. به اینفوگرافیکهای موجود نگاه کنید
در مرحله بعد، باید به اینفوگرافیکهای موجود نگاه کنید تا ایدهای در مورد اینکه میخواهید اینفوگرافیک شما چگونه به نظر برسد، به دست آورید. ممکن است ایدهای برای اینفوگرافیک خود نداشته باشید، بنابراین دیدن سایر اینفوگرافیکها به شما کمک میکند الهام بگیرید.
علاوه بر این، باید از کیت برند شرکت خود برای اینفوگرافیک استفاده کنید تا با ظاهر و احساس برند شما مطابقت داشته باشد. این کار به ایجاد آگاهی از برند نیز کمک میکند.
3. موضوع اینفوگرافیک خود را مطرح کنید
هنگامی که یک اینفوگرافیک ایجاد میکنید، باید آن را حول یک موضوع متمرکز کنید. مهم این است که روی یک موضوع خاص تمرکز کنید و به صورت کلی درباره آن صحبت نکنید. به عنوان مثال، فرض کنید یک گلفروش هستید. شما تصمیم میگیرید که یک اینفوگرافیک در مورد گلآرایی بسازید. اگر به سادگی فقط بر روی گلآرایی بدون هیچ جهتی تمرکز کنید، برای مخاطبانتان مفید نخواهد بود.
در حالی که برای ایجاد یک اینفوگرافیک باکیفیت، میتوانید روی انتخاب گل و چیدمان آن برای عروسیهای روستایی تمرکز کنید. این موضوع اگرچه خاص و متمرکز است، اما برای افرادی که عروسی با تم روستایی دارند مفید است. بنابراین یک اینفوگرافیک عالی خواهد بود؛ زیرا متمرکز و مفید است. شما میتوانید چندین اینفوگرافیک برای تمهای مختلف عروسی ایجاد کنید. فرقی نمیکند تم عروسی کلاسیک باشد یا مدرن، میتوانید اینفوگرافیکهایی ایجاد کنید که به افراد کمک میکند گلهای مناسب عروسی خود را بر اساس ویژگیهایی که مدنظر دارند پیدا کنند.
اگر مطمئن نیستید که با موضوعی از کجا شروع کنید، میتوانید به نمونههایی از اینفوگرافیکها نگاه کنید. اکثر وبسایتهای اینفوگرافیک دارای دهها نمونه از موضوعات مختلف هستند. در حالی که نمیخواهید مستقیماً یک ایده را بدزدید، میتوانید از آن اینفوگرافیکها برای الهام بخشیدن به سایر ایدههای مشابه استفاده کنید.
4. بفهمید که مخاطبان شما چه چیزی یاد خواهند گرفت
پس از تصمیم گیری در مورد موضوع، باید بر روی اطلاعاتی تمرکز کنید که موضوع شما را پشتیبانی میکند. در نهایت، شما میخواهید تصمیم بگیرید که مخاطبان شما از اینفوگرافیک شما چه چیزی یاد خواهند گرفت. مهم است که آنها از اینفوگرافی شما ارزش کسب کنند؛ بنابراین باید اطمینان حاصل کنید که اطلاعاتی که وارد میکنید به یادگیری مخاطبان کمک میکند.
شما باید همیشه این هدف را در اینفوگرافیک خود داشته باشید که مخاطب شما در مورد یک موضوع یاد بگیرد. بنابراین اطمینان حاصل کنید که تحقیقات کاملی انجام میدهید و دادههایی را به دست میآورید که ارزش یادگیری دارند. مخاطبان شما باید در پایان کار احساس کنند که اطلاعات جدیدی یاد گرفتهاند و به مقصود خود رسیدهاند.
چرا اینفوگرافیک برای تجارت اهمیت دارد؟
اینفوگرافیکها برای کسب و کار شما بسیار مفید هستند؛ زیرا یک راه عالی برای انتقال اطلاعات مهم به مخاطبان میباشند. برخی از دلایل اهمیت این ابزار بصری برای کسبوکارها و شرکتها عبارت است از:
1. اینفوگرافیک ارتباطات را ساده و پیامها را شفاف میکند
گاهی اوقات انتقال پیام از طریق محتوای نوشتاری دشوار است. کاربران ممکن است دیواری از متن را ببینند و در فکر غرق شوند یا از صفحهای به صفحه دیگر بپرند. برخی از افراد ترغیب نمیشوند که اطلاعات شما را بخوانند یا زمانی برای خواندن یک صفحه کامل از متن ندارند.
اگر متن شما گیجکننده، بیش از حد فنی یا بسیار عمیق است، ممکن است مخاطبان شما برای یافتن نکته اطلاعات دچار مشکل شوند. آنها پاسخهای سریع میخواهند و دوست دارند بدانند که شما قصد دارید چه چیزی را ثابت کنید. اینفوگرافیکها وضوح را به ارمغان میآورند. آنها درک مطلب شما را برای مخاطبان آسان میکنند و افراد را مستقیماً به سمت اصل مطلب هدایت میکنند.
شما در این روش، آمار و اطلاعات خود را تجزیه میکنید تا نتیجهگیری را برای مخاطبانتان آسان کنید. وقتی هضم اطلاعات آسانتر باشد، مخاطبان شما بیشتر درگیر میشوند. آنها اینفوگرافیک شما را میخوانند و مهمترین اطلاعات را جذب میکنند. با طراحی اینفوگرافیکهای جذاب و جالب، فرایند ارتباط را ساده کرده و اطلاعات را برای مخاطبان خود شفاف میکنید.
2. اینفوگرافیکها مخاطبان شما را درگیر میکنند
این ابزار بصری به مخاطبان کمک میکند تا به اطلاعات شما علاقهمند شوند. اگر مخاطبان وقت نداشته باشند تمام مطالب شما را بخوانند، آن را سرسری رد خواهند کرد؛ اما اینفوگرافیک باعث میشود آنها از پیمایش در صفحه خودداری کنند و درگیر مطالب شوند.
اینفوگرافیکها در جلوگیری از اضافه بار اطلاعات عالی هستند. آنها به مخاطبان کمک میکنند تا اطلاعات را بهتر پردازش کنند و به تعامل در صفحه شما ادامه دهند.
3. اینفوگرافیکها شما را به عنوان یک متخصص معرفی میکنند
اینفوگرافیکها راهی عالی برای نشان دادن دانش افراد هستند. تحقیق درباره اطلاعات و ارائه گزارش و آمار در مورد یک موضوع به مخاطبان زمان میبرد. شما با ارائه این اطلاعات آماری به مخاطبان خود نشان میدهید که در زمینه کاری خود آگاه هستید. به این ترتیب میدانید که چگونه دادههای مرتبط را بگیرید و آنها را به شیوهای ارائه کنید که برای مخاطبانتان منطقی باشد.
اینفوگرافیک به شما این امکان را میدهد که دانش خود را به نمایش بگذارید و برای مخاطبان خود اعتماد ایجاد کنید. با استفاده از این ابزار، آنها در انتخاب کسب و کار شما احساس اطمینان میکنند؛ زیرا شما اطلاعات و آمارهای خود را به صورت کامل در اختیار آنها قرار دادهاید.
4. اینفوگرافیک نتایج را هدایت میکند
اینفوگرافیکها ابزار ارزشمندی برای نتایج رانندگی هستند. از آنجایی که اینفوگرافیکها جذاب و قابل اشتراکگذاری هستند، شما به راحتی میتوانید مخاطبان خود را وادار کنید تا آنها را به سرنخهای جدید و علاقهمند منتقل کنند. این گرافیکها برای افزایش آگاهی از برند عالی هستند. اینفوگرافیکهای شما معمولاً نشاندهنده برند و سبک شرکت شما هستند؛ به این ترتیب وقتی شخصی اینفوگرافیک شما را میبیند، برند شما را درک میکند. این موضوع به افراد جدید کمک میکند تا با برند شما آشنا شوند.
هنگامی که اینفوگرافیک ایجاد میکنید، دسترسی بیشتری به مخاطبان هدف خود خواهید داشت. اطلاعات شما برای افرادی که به دنبال آن هستند جذاب است. اگر آنها به اطلاعات مربوط به صنعت شما علاقهمند شوند، به احتمال زیاد به کسب و کار شما نیز علاقهمند خواهند شد. این به شما کمک میکند با افراد علاقهمند به کسب و کار خود ارتباط برقرار کنید.
سخن پایانی
اینفوگرافیک یک ابزار بصری عالی برای آموزش و تحلیل و بررسی در موضوعات مختلف است که هضم آسانتری نسبت به صوت و نوشتار دارد. در این روش، افراد اطلاعات خاصی را با استفاده از عکس، جدول و نمودار خلاصه میکنند و به مخاطبان نشان میدهند تا از این طریق تاثیرگذاری مطالب را افزایش دهند. اینفوگرافیکها بر اساس ویژگیها و اهدافی که دارند، به انواع مختلفی تقسیم میشوند؛ مانند اینوگرافیک لیستی، جدولی، مقایسهای، نقشه و جغرافیا.
ما در این مقاله از دانشگاه کسب و کار به تعریف اینفوگرافیک و کاربردهای آن پرداختیم. سپس روش تهیه آن را برای شما شرح دادیم. نظر شما درباره اهمیت اینفوگرافیکها در حوزههای مختلف چیست؟ آیا تاکنون از این روش برای بهبود درک مطالب برای خود و مخاطبانتان استفاده کردهاید؟ نظرات ارزشمند خود را با ما در میان بگذارید.