با افزایش چشمگیر دیجیتالی شدن دنیای بازار، نیاز به تلفنهای هوشمند و شرکتهای توسعه دهنده اپلیکیشن کسب درآمد واقعی به سرعت در حال رشد است؛ بنابراین، بسیاری از کسبوکارها و سازمان ها این را بهعنوان فرصتی عالی برای ورود به دنیای آنلاین در نظر می گیرند. در حال حاضر، به معنای واقعی کلمه، هر کارآفرین و شرکتی، صرفنظر از اینکه روی صنعت خاص خود تمرکز کند یا خدمات درخواستی ارائه دهد، از برنامههای تلفن همراه بهرهبرداری میکند.
بنابراین، در این محیط بسیار رقابتی، جایی که هر کسبوکاری در تلاش برای برتری است، برنامههای تلفن همراه بهعنوان ابزاری ارزشمند ظهور کردهاند که به کسبوکارها امکان میدهد تا به طور مؤثری حضور آنلاین قوی برقرار کنند. اگر دوست دارید از این برنامهها یک درآمد واقعی و مستقل داشته باشید، ما در این مقاله از دانشگاه کسب و کار به معرفی 10 اپلیکیشن کسب درآمد واقعی پرداختیم و ویژگی آنها را بررسی کردیم.
رشد اپلیکیشنهای تلفن همراه
در حال حاضر، استفاده از فناوریهای موجود و توسعه پیشرفتهای تکنولوژیکی به تکامل تجارت برنامههای تلفن همراه کمک کرده است. اشتیاق توسعهدهندگان برای مشارکت در این حوزه کاملاً مشهود است: طبق نرخهای رشد پیشبینیشده، توسعه برنامههای تلفن همراه تا سال ۲۰۲۵ بیش از ۶۱۳ میلیارد دلار درآمد ایجاد خواهد کرد و این نشان میدهد که این اساساً پیش پرداختی برای مزایای توسعه برنامه تلفن همراه است. این موضوع نشان میدهد که آینده توسعه برنامه، اندروید، iOS و غیره، اکنون درخشان است و در آینده درخشانتر نیز خواهد شد.
مزایای انواع اپلیکیشن کسب درآمد واقعی
برنامههای موبایل دارای مزایای متعددی برای کسبوکارها هستند و به آنها کمک میکنند تا مخاطبان بیشتری را هدف قرار دهند؛ چیزی که در یک فروشگاه فیزیکی امکانپذیر نیست. برخی از دیگر مزایای آن عبارت است از:
بازدهی بیشتر
برنامههای تجاری بر اساس نیازمندیهای خاص آن کسبوکار، با در نظر گرفتن مخاطب هدف و ویژگی منحصربهفرد آن تجارت (USP) توسط توسعهدهندگان طراحی میشوند. بنابراین، این برنامههای سفارشی بهعنوان یک راهحل کامل عمل میکنند که چندین عملکرد متنوع را ارائه میدهد و نیاز به استفاده از برنامههای متعدد را از بین میبرد.
علاوه بر این، برنامههای سفارشی با شیوهٔ کار کسبوکار یا سازمان شما سازگار میشوند که این امر، در نهایت منجر به بهبود بهرهوری کارمندان و همچنین افزایش بازگشت سرمایه (ROI) میشود.
قابلیت ارتقای آسان
برنامههای سنتی یا معمولی به گونهای طراحی شدهاند که تعداد محدودی از فرایندها و منابع را تحمل کنند. اما هنگامی که یک کسبوکار مقیاسبندی میشود یا شروع به رشد میکند، برنامههای معمولی ممکن است باعث شود کسبوکار در مدیریت حجم کاری افزایشیافته با مشکل مواجه شود. درحالیکه برنامههای سفارشی یا اپلیکیشنها با در نظر گرفتن تمام این استانداردها طراحی شدهاند و میتوانند بهراحتی هر زمان که نیاز باشد، ارتقا داده شوند.
امنیت دادهها
با رشد بازار دیجیتال، خطر امنیت دادهها اهمیت پیدا میکند. برنامههای معمولی ممکن است با برنامههای امنیتی تخصصی عرضه نشوند که میتواند دادههای یک کسبوکار خاص را در معرض خطر قرار دهد.
اما از طرف دیگر، یک برنامه سفارشی که صرفاً برای یک کسبوکار خاص طراحی شده است، میتواند به امنیت بهتر دادهها کمک کند. یک برنامهٔ سفارشی، امنیت مرتبط را با توجه به الزامات آن کسبوکار خاص که در مرحلهٔ توسعه مورد توجه قرار گرفته است، ارائه میدهد.
یکپارچهسازی نرمافزارهای موجود
این موضوع بسیار مهم است که یک برنامه تجاری داشته باشید که قابلیت کارکرد یکپارچه با نرمافزار فعلی کسبوکار را داشته باشد؛ بنابراین، انواع اپلیکیشن کسب درآمد واقعی با ارزیابی نرمافزارهای تجاری اخیر ساخته میشوند و از این رو با اطمینان از ادغام خوب بدون هیچگونه مشکلی در حین کارکرد همراه هستند.
نگهداری آسان
استفاده از یک برنامهٔ عمومی که توسط یک توسعهدهنده ناشناس برنامهٔ موبایل توسعه داده شده است، میتواند در درازمدت به کسبوکار شما آسیب برساند. زیرا این احتمال وجود دارد که توسعهدهنده به دلایل نامعلومی برنامه را متوقف کند و کسبوکار شما را در معرض خطر از دست دادن موقعیت خود در بازار و تحتتأثیر قرار دادن عملیات موجود قرار دهد.
از طرف دیگر، با ساخت یک برنامهٔ تجاری اختصاصی، صاحب کسبوکار کنترل کامل بر حضور آنلاین خود دارد و برای هیچچیز به شخص دیگری وابسته نخواهد بود.
ارتباط صوتی با مشتری
برنامههای تلفن همراه به کسبوکار این امکان را میدهند تا بهصورت مجازی و در زمان واقعی، بهروزرسانیهای شخصیشده مرتبط با محصولات و خدمات آن کسبوکار خاص را برای مشتریان فعلی خود ارسال کند.
یک برنامه تلفن همراه اختصاصی به کسبوکار اجازه میدهد تا به جزئیات مشتریان دسترسی پیدا کند و همچنین بازخورد مشتریان را دریافت کند. با استفاده از این، یک کسبوکار میتواند از روابط بهتر با مشتری در بلندمدت بهرهمند شود.
بازیابی اطلاعات مشتریان جدید
فقط با افزودن چند فرم و نظرسنجی در طول توسعه یک برنامه تلفن همراه، کسبوکار میتواند اطلاعات سفارشی مشتری را که نیاز دارد به دست آورد. این کار علاوه بر اینکه به کسبوکار اجازه میدهد تا اطلاعات حیاتی را به طور عاقلانه جمعآوری کند، در صرفهجویی در وقت کارمندان و مشتریان شما نیز کمک میکند؛ زیرا آنها دیگر نیازی به ارسال فیزیکی تمام اسناد و مدارک موردنیاز نخواهند داشت.
دسترسی آسان
برنامههای موبایل به کسبوکارها کمک میکنند تا برای مشتریان خود در دسترستر شوند. علاوه بر این، با یک برنامه تلفن همراه، دسترسی از راه دور به اسناد مرتبط با کار با همگامسازی تلفنهای هوشمند با دسکتاپ آسان میشود. همچنین، برنامههای تلفن همراه به کسبوکارها آزادی میدهند تا بروشورها و قراردادهایی را که میتوانند با مشتریان به اشتراک گذاشته شوند، بازیابی کنند.
مدیریت روان پروژه
با برنامههای تجاری سفارشی، یک کسبوکار میتواند بهراحتی بر پیشرفت پروژه و مهلتهای تعیینشده نظارت داشته باشد. به این ترتیب، مدیریت پروژهها از راه دور برای کسبوکارها آسان میشود. هر مرحله از یک پروژه را میتوان از راه دور شرح داد و مدیریت کرد؛ درحالیکه همزمان بر چرخه صورتحساب همان پروژه خاص نظارت داشت.
مدیریت امن سوابق
برنامههای تلفن همراه طیف گستردهای از مدیریت سوابق را برای کسبوکارها ارائه میدهند. کسبوکارها میتوانند بهراحتی افکار و ایدههای مرتبط با مشتری خود را برای دیکته روی تلفنهای هوشمند ضبط کنند.این دادهها را میتوان در مکانهای امن برنامه ذخیره کرد و پرسنل مجاز میتوانند به آنها دسترسی داشته باشند؛ بنابراین این امر به افزایش پاسخگویی و ارائه مزیت اضافی برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان کمک میکند.
انواع برنامههای موبایل برای کسبوکارها
اپلیکیشنهای موبایل به بخش جداییناپذیر زندگی ما تبدیل شدهاند و با اهداف مختلف، تجربیات زندگی دیجیتالی ما را لذتبخشتر میکنند. انواع متعددی از این برنامهها وجود دارد که هر کدام امکان کسب درآمد واقعی را به شکل متفاوتی به مخاطبان خود ارائه میکنند:
۱. برنامههای کاربردی (Utility Apps)
بیایید با برنامههای کاربردی شروع کنیم که نقش مهمی در تلفنهای هوشمند ما دارند. این برنامهها ابزارها و خدماتی را ارائه میدهند که به ما در انجام کارهای روزمره کمک میکنند. به ماشین حساب، چراغقوه، اسکنر بارکد، برنامه آبوهوا، مترجم زبان و برنامههای یادداشتبرداری فکر کنید. آنها برای آسانتر و راحتتر کردن زندگی ما طراحی شدهاند.
۲. برنامههای شبکههای اجتماعی (Social Media Apps)
این برنامهها به طور کامل نحوه ارتباط و به اشتراک گذاشتن اطلاعات ما را تغییر دادهاند. فرقی نمیکند فیسبوک، اینستاگرام، توییتر یا اسنپ چت باشد، برنامههای شبکههای اجتماعی به ما امکان میدهند از هر جای دنیا با هم تعامل داشته باشیم، پستهای جدید منتشر کنیم، عکس و فیلم به اشتراک بگذاریم و با دوستان و خانواده ارتباط برقرار کنیم.
آنها جوامع مجازی منحصربهفردی ایجاد کردهاند که در آن میتوانیم با دیگران ارتباط برقرار کرده و بهروز باشیم. بسیاری از افراد، از طریق تولید محتوا یا ایجاد فروشگاههای اینترنتی در شبکههایی مانند اینستاگرام و تلگرام، یک کسب و کار پردرآمد ایجاد کرده و این شبکهها را به یک اپلیکیشن کسب درآمد واقعی تبدیل کردهاند.
۳. برنامههای سرگرمی (Entertainment Apps)
زمانی که میخواهیم استراحت کنیم و کمی خوش بگذرانیم، برنامههای سرگرمی به کمک ما میآیند. برنامههای بازی طیف گستردهای از تجربیات هیجانانگیز را به ما ارائه میدهند؛ از حل پازل تا مسابقات اتومبیلرانی یا حتی مبارزه با هیولاها. برنامههای موسیقی به ما امکان میدهند آهنگهای موردعلاقه خود را پخش کنیم و هنرمندان جدید را کشف کنیم و البته، برنامههای ویدئویی به ما امکان دسترسی به فیلمها، برنامههای تلویزیونی و ویدئوهای داغ را میدهند.
فرقی نمیکند اسپاتیفای، نتفلیکس، یوتیوب یا call of Duty باشد، این برنامهها امکانات سرگرمی بیپایان را ارائه میدهند. علاوه بر این، برخی از این بازیها امکان کسب درآمد دارند و در آن، کاربران میتوانند با بازی کردن، دعوت از دوستان یا تبلیغات به درآمد واقعی دست یابند.
۴. برنامههای افزایش بهرهوری (Productivity Apps)
این نوع از برنامهها به ما کمک میکنند تا سازماندهیشده باقی بمانیم، وظایف خود را مدیریت کنیم و کارایی خود را افزایش دهیم. برنامههای بهرهوری معمولا شامل برنامههای تقویم، مدیریت وظیفه، یادداشتبرداری و ابزارهای مدیریت پروژه میشوند. با این برنامهها، میتوانیم برنامههای خود را پیگیری کنیم، یادداشتهای ضروری برداریم، با همکاران همکاری کنیم و بر کار خود مسلط باشیم.
Desktime و Microsoft Office Suite نمونههایی از برنامههای محبوب افزایش بهرهوری هستند که زندگی ما را آسانتر میکنند و حتی امکان کسب درآمد را نیز برای کاربران خود فراهم کردهاند.
۵. برنامههای تجارت الکترونیک (E-commerce Apps)
چه کسی عاشق خرید از خانه خود نیست؟ برنامههای تجارت الکترونیک روش خرید ما را متحول کردهاند. با برنامههایی مانند Amazon، eBay و Walmart یا دیجیکالا ما میتوانیم طیف گستردهای از محصولات را مرور کنیم، نظرات را بخوانیم، خرید انجام دهیم و سفارشهای خود را تنها با چند ضربه پیگیری کنیم. بسیاری از خردهفروشان آنلاین نیز برنامههای خرید اختصاصی دارند که برای بهبود تجربه خرید ما، پیشنهادها و توصیههای شخصی ارائه میدهند.به این ترتیب، کاربران علاوه بر امکان خرید از این برنامهها، میتوانند لینک فروشگاهی خود را نیز تولید کنند و از طریق بازاریابی و تبلیغات، ارسال کد معرف، کدهای تخفیف، نوشتن نظر و… از اپلیکیشن کسب درآمد واقعی بهرهمند شوند.
۶. برنامههای آموزشی (Educational Apps)
به لطف برنامههای آموزشی، یادگیری هرگز سرگرمکنندهتر و در دسترستر از امروز نبوده است. این برنامهها موضوعات مختلفی را پوشش میدهند؛ از آموزش زبان تا کدنویسی، ریاضیات، علوم و حتی هنر. آنها یادگیری را تعاملی و جذاب میکنند و اغلب عناصر بازیسازی را برای حفظ انگیزه ما به کار میگیرند.
Duolingo برای یادگیری زبان، Byjus برای دروس علمی یا Quizlet برای مطالعه، برنامههای آموزشی منابع فوقالعادهای برای گسترش دانش ما هستند که امکان کسب درآمد را نیز برای کاربران خود فراهم کردهاند.
۷. برنامههای سلامت و تناسباندام (Health and Fitness Apps)
مراقبت از سلامتی و تندرستی بسیار مهم است و برنامههای سلامت و تناسباندام برای کمک به ما ایجاد شدهاند. این برنامهها به ما امکان میدهند تمرینات خود را منظم کنیم، میزان کالری دریافتی خود را کنترل کنیم، اهداف تناسباندام را تعیین کنیم و حتی از طریق ابزارهای مراقبه، به فعالیتهای ذهنآگاهی بپردازیم.
فرقی نمیکند از MyFitnessPal برای ثبت وعدههای غذایی خود استفاده کنیم یا از Fitbit برای ردیابی مراحل خود، برنامههای سلامت و تناسباندام باعث میشوند تا بهراحتی فعال بمانیم و سبک زندگی سالمتری داشته باشیم. در تعدادی از این برنامهها امکان ارسال کد معرف، فروش محصولات از طریق کد تخفیف اختصاصی و حتی ارائه مطالب آموزشی به کاربران وجود دارد و آنها را نوعی اپلیکیشن کسب درآمد واقعی تبدیل کرده است.
۸. برنامههای فناوری مالی (FinTech Apps)
پیشرفت سریع فناوری، نحوه مدیریت امور مالی ما را متحول کرده است. در این میان، برنامههای فناوری مالی بهعنوان ابزارهای قدرتمندی ظهور کردهاند که از راحتی دستگاههای تلفن همراه برای ارائه خدمات مالی بیوقفه استفاده میکنند. برنامههای فناوری مالی از بانکداری و سرمایهگذاری گرفته تا بودجهبندی و راهحلهای پرداخت، چشمانداز مالی را بازسازی کردهاند و حتی امکان کسب درآمد را برای کاربران خود فراهم کردهاند.
معرفی اپلیکیشن کسب درآمد واقعی
با توجه به افزایش محبوبیت گوشیهای هوشمند و دسترسی آسان به اینترنت، اپلیکیشنهای کسب درآمد در ایران به یکی از روشهای پرطرفدار برای کسب درآمد اضافی تبدیل شدهاند. این اپلیکیشنها به کاربران امکان میدهند تا با انجام کارهای مختلفی مانند بازی، انجام نظرسنجی، تماشای ویدیو و یا حتی معرفی دوستان به برنامه، درآمد کسب کنند.
البته به این نکته توجه داشته باشید که درآمد حاصل از این اپلیکیشنها معمولاً به عنوان درآمد مکمل در نظر گرفته میشود و برای کسب درآمد کامل و پایدار، بهتر است به دنبال راههای دیگری مانند فریلنسری، فروش محصولات یا خدمات خود و یا سرمایهگذاری نیز باشید. در ادامه، 10 اپلیکیشن محبوب کسب درآمد در ایران را با جزئیات کامل معرفی میکنیم:
1. ایرانیکارت
این اپلیکیشن یکی از قدیمیترین و شناختهشدهترین اپلیکیشنهای کسب درآمد در ایران است. در این برنامه کاربران میتوانند با انجام کارهایی مانند دعوت دوستان، شرکت در نظرسنجیها، بازی کردن و تماشای ویدیو، امتیاز کسب کنند و سپس امتیازات خود را به پول نقد تبدیل کنند.
علاوه بر این، شما میتوانید در ایرانیکارت از خدمات متعددی مانند خرید ویزا کارت و مسترکارت، پرداخت ارزی برای مهاجرت، آزمونهای بینالمللی و سرویسهای خارجی و حتی خرید و فروش ارز دیجیتال نیز بهرهمند شوید. برای کسب درآمد از این اپلیکیشن از طریق لینک زیر وارد سایت ایرانیکارت شوید.
2. اپلیکیشن کسب درآمد واقعی دیجی پی
این اپلیکیشن پرداخت موبایلی، زیرمجموعه دیجیکالا است و در آن، امکاناتی مانند استعلام جریمه، خرید اعتباری، خرید بسته اینترنت، پرداخت قبض، وام خرید کالا و… به مخاطبان عرضه شده است. دیجیپی مانند ایرانیکارت، به کاربران امکان میدهد تا با انجام کارهای مختلفی مانند بازی کردن، شرکت در مسابقهها و تماشای ویدیو، امتیاز کسب کنند و سپس امتیازات خود را به پول نقد تبدیل کنند.
3. معرفی اپلیکیشن آپاناژ
آپاناژ یکی از بهترین برنامههای کسب درآمد است که امکان کسب درآمد تومانی از طریق مشاهده ویدئوهای تبلیغاتی، آموزشی و سرگرمی را فراهم میکند. علاوه بر این، این اپلیکیشن با تمرکز بر روی بازیها، به کاربران این امکان را میدهد تا با بازی کردن و کسب امتیاز، درآمد کسب کنند. شما میتوانید آپاناژ را از سایت pay98، بازار یا گوگلپلی دانلود کنید.
4. اپلیکیشن کسب درآمد واقعی کارنت
کارنت یک شرکت کار در منزل است که به کاربران امکان میدهد از طریق ثبتنام، پر کردن فرم و گذراندن دورههای آموزشی در حوزه مورد نظر خود استخدام شوند. در این اپلیکیشن کاربران میتوانند با انجام کارهای مختلفی مانند تایپ کردن، ترجمه و ویرایش کردن متن، درآمد کسب کنند. علاوه بر این، از طریق ارسال کد معرف و دعوت از دوستان نیز، مبلغی به حساب شما واریز میشود که قابل برداشت است.
کارنت بیش از 92 هزار کاربر دارد و تاکنون بیش از 40 هزار نفر در اپلیکیشن آن آموزش دیدهاند. شما میتوانید از طریق لینک زیر وارد سایت کارنت شوید و از خدمات آن بهرهمند شوید.
5. اپلیکیشن تیکا
تیکا اپلیکیشن آموزش زبان است که خدمات خود را به دو شکل رایگان و پولی در اختیار کاربران قرار میدهد. اگر شما به عنوان یک مدرس یا معلم زبان توانایی تدریس یا تولید محتوای آموزشی در این حوزه دارید، میتوانید از طریق اپلیکیشن تیکا درآمد کسب کنید. علاوه بر این موارد، این اپلیکیشن به کاربران امکان میدهد تا با انجام کارهایی مانند تماشای ویدیو، شرکت در نظرسنجیها و نصب اپلیکیشن، درآمد کسب کنند.
6. اپلیکیشن کسب درآمد واقعی کیو دی
در کیو دی شما باید به سوالات عمومی و تخصصی در حوزههای مختلف پاسخ دهید و از این طریق درآمد کسب کنید. این سوالات چالشبرانگیز و دشوار است و برای پاسخ به آن لازم است از دانش خاصی برخورد باشید. اپلیکیشن کسب درآمد واقعی کیو دی به کاربران امکان میدهد تا با انجام کارهایی مانند شرکت در مسابقهها، بازی کردن و تماشای ویدیو، درآمد کسب کنند.
7. معرفی برنامه اسنپ کیو
این اپلیکیشن با تمرکز بر روی مسابقههای دانش عمومی، به کاربران این امکان را میدهد تا با شرکت در مسابقهها و کسب امتیاز، درآمد کسب کنند. اسنپ کیو زیر مجموعه شرکت اسنپ است و با هدف ایجاد سرگرمی، مسابقه و بازی به کاربران ارائه شده است.
مسابقات اصلی اپلیکیشن اسنپ کیو هر شب ساعت 10 به صورت زنده برگزار میشود و شما باید در آن، جواب سوالات درست را تایپ کنید. اگر به تمام سوالات پاسخ درست بدهید، برنده مسابقه خواهید شد. در بخش کلوب بازی برنامه نیز امکان بازی کردن با برنامههای موبایلی مورد علاقه، رقابت و کسب رکورد برای علاقهمندان وجود دارد که علاوه بر جذابیت، شما را به درآمد نیز میرساند.
8. معرفی برنامه آی فیلو
فیلو یک برنامه برای اشتراک ویدئو است که در آن انواع ویدئوهای رایگان آموزشی، خبری، طنز، ورزشی، آشپزی و… به اشتراک گذاشته میشود. شما در این اپلیکیشن کسب درآمد واقعی میتوانید با آپلود و به اشتراک گذاری ویدئوهای مختلف درآمد کسب کنید. به این شکل که از طریق بازدید و مشاهده تبلیغات توسط کاربران دیگر، درصدی از درآمد سایت به شما داده میشود. برای کسب اطلاعات بیشتر و دانلود نسخه موبایل برنامه، از طریق لینک زیر وارد سایت آی فیلو شوید.
9. اپلیکیشن کسب درآمد واقعی پونیشا
پونیشا یک پلتفرم فریلنسری است که به کاربران امکان میدهد تا با ارائه خدمات مختلف مانند طراحی، برنامهنویسی، ترجمه و… درآمد کسب کنند. شما لازم است ابتدا مهارت و دستهبندی مورد نظر خود را انتخاب کنید. سپس پروژههای انجامشده و نمونه کارهای خود را بارگذاری کنید تا کارفرمان با بررسی آنها اقدام به استخدام شما کنند.
10. معرفی برنامه آچاره
آچاره یک پلتفرم خدماتی است که به کاربران امکان میدهد تا با ارائه خدمات مختلف مانند تعمیرات، نظافت و… درآمد کسب کنند. شما در این سایت میتوانید مهارتهای خود را وارد کنید و به کاربران اجازه دهید با مشاهده اطلاعات و پروفایلتان، با شما تماس بگیرند. بنابراین اگر در این حوزهها مهارت و دانش کافی دارید، میتوانید از این سایت درآمد کسب کنید.
نکات مهم
اگر قصد دارید از طریق این 10 اپلیکیشن درآمد کسب کنید، پیش از هر چیزی لازم است به این نکات توجه کنید:
اعتبار اپلیکیشنها: قبل از شروع به کار با هر اپلیکیشنی، بهتر است اعتبار آن را بررسی کنید و نظرات کاربران دیگر را مطالعه کنید. به این ترتیب میتوانید هوشمندانه حرکت کنید و از احتمال اتلاف زمان یا سرمایه در سایتها و برنامههای ناشناخته جلوگیری نمایید.
زمان و تلاش مورد نیاز: کسب درآمد از این اپلیکیشنها معمولاً به زمان و تلاش زیادی نیاز دارد و درآمد حاصل از آنها ممکن است کم باشد. بنابراین انتظار نداشته باشید که از همان ابتدا به درآمد برسید یا درآمدتان به اندازهای باشد که برای زندگی شما کافی باشد.
شرایط و قوانین: قبل از شروع به کار با هر اپلیکیشنی، حتماً شرایط و قوانین آن را به دقت مطالعه کنید تا با روند کلی کار با اپلیکیشن کسب درآمد واقعی آشنا شوید.
کلاهبرداری: متاسفانه برخی از اپلیکیشنها ممکن است کلاهبرداری باشند. بنابراین، همیشه هوشیار باشید و از دادن اطلاعات شخصی خود به هر اپلیکیشنی خودداری کنید.
سخن پایانی
اپلیکیشنهای کسب درآمد در ایران میتوانند یک راه خوب برای کسب درآمد اضافی باشند. اما برای موفقیت در این زمینه، باید صبور باشید و به دنبال راههای مختلف برای افزایش درآمد خود باشید. لیست بالا تنها بخشی از اپلیکیشنهای موجود در بازار است و ممکن است اپلیکیشنهای دیگری نیز وجود داشته باشند. قبل از انتخاب هر اپلیکیشنی، بهتر است به طور کامل تحقیق کنید و با توجه به نیازها و مهارتهای خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید.
ما در این مقاله از دانشگاه کسب و کار ضمن بررسی مزایای اپلیکیشنها، 10 اپلیکیشن کسب درآمد واقعی در ایران را به شما معرفی کردیم. نظر شما درباره استفاده از این برنامهها چیست؟ آیا تاکنون از طریق برنامههای موبایل درآمد کسب کردهاید؟ تجربیات و نظرات ارزشمند خود را با ما در میان بگذارید.