آیا تاکنون شده برای کسی پیام بفرستید و او پاسخی به شما ندهد؟ اگر با این مسئله مواجه شدهاید، باید بدانید که تنها نیستید! صرف ساعتهای طولانی برای تحلیل بیش از حد آنچه گفتهاید یا اینکه چه کاری باید انجام دهید وقتی طرف مقابل به شما جواب نمیدهد، میتواند گیجکننده و دشوار باشد. اما علت روانشناسی جواب ندادن پیام چیست؟
ما قصد داریم در این مقاله از دانشگاه کسب و کار در مورد اینکه چه کاری باید انجام دهید وقتی کسی پیام شما را دیده اما پاسخ نداده است، صحبت کنیم. همچنین برخی از دلایل احتمالی وقوع این اتفاق را بررسی خواهیم کرد. پس با ما تا پایان این مقاله همراه باشید تا در ادامه، بهتر درک کنید که چرا ممکن است کسی به پیامهای شما پاسخ ندهد و چه کاری میتوانید برای رفع این مشکل انجام دهید!
اهمیت ارتباطات در دنیا
تکنولوژی شیوه ارتباطات انسانی را به طور بنیادین متحول ساخته است. امروزه امکان ارسال آنی پیام به هر نقطه از جهان بدیهی فرض میشود و انتظار میرود که پاسخ نیز به همان سرعت دریافت گردد.
در گذشته، افراد مسافتهای طولانی را برای انتقال پیامها طی میکردند و گاه جان خود را در این مسیر از دست میدادند. دوران چنین شرایطی سپری شده است. اما با وجود مزایای فراوان، تکنولوژی همچون شمشیر دو لبه است و دارای معایبی نیز میباشد. تماسها و پیامهای متنی اگرچه بهسرعت برقرار میشوند اما به اندازه ارتباطات رو در رو موثر و رضایتبخش نیستند.
ارتباطات غیرکلامی که بخش مهمی از تعاملات انسانی را تشکیل میدهد، در پیامرسانی حذف میشود و استفاده از ایموجیها نیز قادر به جبران کامل این فقدان نیست. نتیجه این امر بروز سوءتفاهم و ایجاد زمینه برای بروز اختلافات در روابط بین فردی است. با افزایش سرعت تبادل پیامها، اثرگذاری آنها کاهش یافته و گاه منجر به ابهام و سردرگمی میشود. برخی افراد ساعتها با دوستان خود درباره معنای پیامی که از سوی فرد مورد علاقه خود دریافت کردهاند بحث میکنند و سپس زمان زیادی را صرف تدوین پاسخ مناسب مینمایند.
این امر به کاهش اصالت در ارتباطات منجر میشود. در حالی که تلاش میشود در تمام اشکال ارتباطی پاسخ مناسبی ارائه گردد، احتمال بیان احساسات واقعی در تعاملات حضوری بیشتر است؛ چرا که فرصت کافی برای تدوین پاسخ کامل وجود ندارد. در ارتباطات رودررو، عدم پاسخگویی فرد همراه با نگاه خشمآلود، دلیل آن را آشکار میسازد. در مقابل، عدم پاسخگویی در پیامرسانی منجر به جستجوی گسترده دلیل آن در فضای مجازی و مشورت با دوستان میشود.
چرا جواب ندادن پیامها ما را ناراحت میکند؟
امروزه بسیاری بر این باورند که افراد به دستگاههای الکترونیکی خود اعتیاد دارند. در هر مکانی به نظر میرسد افراد به تلفنهای همراه خود وابسته شدهاند. چنین رفتاری بیست یا حتی ده سال پیش امری غیرعادی بود، اما اکنون به امری عادی تبدیل شده است. چنانچه اگر فردی به تلفن همراه وابسته نباشد، رفتاری غیرمعمول از خود نشان میدهد.
اما باید توجه داشت که مشکل اصلی دستگاههای الکترونیکی نیستند. در واقع، افراد به انسانها اعتیاد دارند نه دستگاهها. انسان موجودی اجتماعی است که به تأیید دیگران نیاز دارد. مثلا وقتی فردی را میبینید که سرش در تلفن همراه فرو رفته است، احتمالاً در حال تماشای ویدیویی از فرد دیگری یا ارسال پیام برای فردی دیگر است نه استفاده از ماشین حساب یا نقشه.
دریافت پیام از دیگران احساس تأیید و اهمیت را در فرد ایجاد میکند و به او حس تعلق خاطر میبخشد. در مقابل، عدم دریافت پیام احساس بیارزشی، نادیده گرفته شدن و طردشدگی را به همراه دارد. به همین دلیل است که عدم پاسخگویی دیگران به پیامهای ما احساس ناخوشایندی ایجاد میکند. به ویژه زمانی که پیام شما توسط فرد دیگر دیده شده اما بیپاسخ مانده است، این رفتار میتواند بسیار آزاردهنده باشد.
مهمترین دلایل روانشناسی جواب ندادن پیام
تا این بخش از مقاله با اهمیت ارتباطات در میان انسانها آشنا شدیم. ما در ادامه به بررسی دلایل احتمالی عدم پاسخگویی افراد به پیامهای شما میپردازیم. تلاش شده است تا لیستی جامع از این دلایل ارائه شود تا بتوانید دلایل مرتبط با شرایط خود را به راحتی تشخیص دهید.
1. نادیده گرفتن شما
ابتدا به واضحترین دلیل روانشناسی جواب ندادن پیام میپردازیم. ممکن است فرد مقابل به قصد نادیده گرفتن و بیتوجهی به شما به پیامتان پاسخ ندهد. او اهمیتی برای شما قائل نیست. ممکن است شما فردی کاملا غریبه باشید یا اگر او را میشناسید، ممکن است از شما ناراحت باشد. این فرد به طور عمدی با عدم پاسخگویی قصد آزار رساندن را دارد و شما نیز دقیقا همین احساس را تجربه خواهید کرد.
2. نمایش قدرت
عدم پاسخگویی به پیامهای شما میتواند نوعی نمایش قدرت باشد. ممکن است شما پیشتر پیامهای آن شخص را نادیده گرفته باشید و اکنون او به دنبال تلافی باشد. آنها در تلاشند با پایین آوردن شما، تعادل قدرت را مجدداً برقرار کنند.
معمولاً افراد با جایگاه و قدرت بالا به پیامهای افراد پایینتر از خود پاسخ نمیدهند و ارتباطات مؤثرتر بین افراد همسطح صورت میگیرد.
3. ارزش قائل نبودن برای شخص مقابل
بین نادیده گرفتن کسی برای آزار رساندن به او و نادیده گرفتن او به دلیل بیارزش پنداشتن او تفاوت وجود دارد. مورد اول بازی قدرت و کنترل است، در حالی که مورد دوم قصد بدخواهانهای ندارد.
برای مثال، زمانی که فردی پیامی از یک بازاریاب تلفنی دریافت میکند، به آن پاسخ نمیدهد زیرا علاقهای به همکاری با او ندارد. این شخص لزوماً از بازاریاب متنفر نیست، بلکه برای او جواب به آن ارزشی قائل نیست.
4. فراموشی و حواسپرتی
ممکن است شخصی پیام شما را ببیند و در ذهن خود به آن پاسخ دهد؛ اما در عمل پاسخی ندهد. ممکن است به خود بگوید که بعداً پاسخ خواهد داد اما فراموش کند. این مورد با “فراموشی عمدی” متفاوت است که فرد به صورت غیرمستقیم قصد غلبه بر دیگری را دارد و یکی از دلایل روانشناسی جواب ندادن پیام در افراد حواسپرت است.
5. پردازش اطلاعات
پیامرسانی فوری ما را برای پاسخگویی آنی برنامهریزی کرده است. ما انتظار داریم پیامها به سرعت مبادله شوند؛ بنابراین، گاهی فراموش میکنیم که پاسخ دادن به پیام نیاز به تفکر دارد. مثلا ممکن است فرد مقابل هنوز در حال پردازش پیام و تلاش برای درک منظور شما باشد. یا پس از درک پیام، در حال تدوین پاسخ مناسب است، به همین علت با کمی تاخیر به پاسخ دادن میپردازد.
6. اضطراب
فشار پاسخگویی فوری به پیامهای متنی گاهی اوقات باعث ایجاد اضطراب در افراد میشود. آنها نمیدانند چگونه پاسخ دهند و بنابراین پاسخدهی را به تعویق میاندازند. بنابراین، یکی از دلایل روانشناسی جواب ندادن پیام را میتوان از ویژگیهای خلقی و استرس فرد دانست.
7. بیعلاقگی به ارتباط از طریق پیامک
برخی افراد با پیامک مخالف هستند. آنها ترجیح میدهند تماس تلفنی یا تعاملات حضوری داشته باشند. آنها وقتی پیام شما را میبینند، به خود میگویند:
- “بعداً با او تماس میگیرم.” یا
- “به هر حال قرار است روز دوشنبه او را ببینم. آن موقع با او صحبت میکنم.”
8. مشغول بودن
پاسخ دادن به پیامها کاری است که به راحتی میتوان آن را به تعویق انداخت. وقتی فردی بسیار مشغول است و پیامی دریافت میکند، میداند که میتواند بعداً پاسخ دهد. پیام جایی نمیرود. با این حال، کار فوری او باید در همان لحظه انجام شود. بنابراین ممکن است مدتی به پیام جواب ندهد تا در فرصت مناسب دیگری به آن بپردازد.
9. بیعلاقگی
این مورد ارتباط نزدیکی با گزینه “ارزش قائل نبودن” دارد. وقتی فردی برای شما ارزشی قائل نیست، به شما علاقهای ندارد. اما گفتن این موضوع که به فردی علاقه ندارید، مودبانه نیست. آسانتر است بگوییم به آنچه فرد ارائه میدهد علاقهای ندارید.
بنابراین، با عدم پاسخگویی، شما به طور مودبانه به فرد میفهمانید که علاقهای به او ندارید. شما امیدوارید که آنها این پیام را دریافت کرده و پیامرسانی را متوقف کنند. این مورد در زمینه روابط عاشقانه رایج است.
10. اجتناب از درگیری
اگر پیام شما حاوی خشم و احساسات شدید است، ممکن است فرد مقابل برای جلوگیری از درگیری به پیام شما پاسخ ندهد. این مورد، یکی از دلایل عاقلانه برای روانشناسی جواب ندادن پیام است.
11. تنبلی و بیحوصلگی
گاهی اوقات افراد به سادگی انرژی لازم برای پاسخ دادن به پیام را ندارند. بنابراین، ممکن است ترجیح دهند پس از یک روز خستهکننده استراحت کنند تا اینکه به شما پیام دهند.
12. بدخلقی
هنگامی که فردی بدخلق است، افکار و احساسات منفی او را فرا میگیرد. او در حالت تفکر است و تمایلی به تعامل با دیگران ندارد. بنابراین ممکن است در چنین شرایطی نتواند جواب پیامهای دیگران را بدهد و مدتی را در حالت سکوت و انزوا بگذراند.
13. پایان دادن به مکالمه
این دلیل روانشناسی جواب ندادن پیام میتواند تا اندازهای پیچیده باشد؛ زیرا ممکن است قصد بدخواهانهای پشت آن وجود داشته باشد یا چنین نباشد. پیامرسانی و مکالمه نمیتواند برای همیشه ادامه یابد و در نقطهای باید توسط یکی از طرفین پایان یابد. این کار را میتوان با عدم پاسخگویی به پیام آخر طرف مقابل انجام داد.
نکته اصلی در اینجا تشخیص زمان مناسب برای پایان دادن به مکالمه با این روش است. اگر ادامه مکالمه منطقی به نظر نمیرسد، پایان دادن به مکالمه با روش عدم پاسخگویی مناسب است. آنها سؤالی از شما میپرسند و شما به آن سؤال پاسخ میدهید. مکالمه پایان مییابد و آنها دیگر نیازی به جواب دادن به پاسخ شما ندارند.
اما اگر پایان یافتن مکالمه منطقی به نظر نمیرسد، یعنی احساس میکنید که آنها ناگهان مکالمه را پایان دادهاند، احتمالاً قصد بدخواهانهای وجود داشته است. پایان دادن به مکالمه در هر زمان که فرد تمایل داشت بدون توجه به اینکه آیا طرف مقابل آماده قطع ارتباط است یا خیر، میتواند راهی برای نمایش احساس برتری به شخص مقابل باشد.
بهترین راهکارها در مقابل دلایل روانشناسی جواب ندادن پیام چیست؟
اگر پیام شما توسط فرد مورد علاقه یا دوستتان خوانده شده اما بیپاسخ مانده است، ممکن است به این فکر کنید که آیا ادامه دادن مکالمه ارزش دارد یا خیر. حقیقت این است که گاهی اوقات آنقدر درگیر نتیجهگیریهای خود میشویم که به اشتباه فرض میکنیم طرف مقابل در حال نادیده گرفتن ماست. اما گاهی اوقات، افراد صرفاً مشغول هستند. برای کمک به شما در تشخیص اینکه آیا این فرد عمداً شما را نادیده گرفته است یا صرفاً نمیتواند در حال حاضر پاسخ دهد، فهرستی از نکات مهم را برایتان گردآوری کردهایم. پس برای آگاهی از اقدامات لازم در صورت عدم دریافت پاسخ به پیام خود، ادامه این مقاله از دانشگاه کسب و کار را بخوانید:
1. به او مدتی زمان بدهید تا پاسخ دهد
حداقل 24 ساعت قبل از ارسال پیام مجدد صبر کنید؛ مگر آنکه پیام شما درباره موضوعی فوری باشد. مثلا ممکن است شخص گیرنده آن را خوانده باشد و نیازی به پاسخ فوری احساس نکرده باشد.
آیا تاکنون برای خودتان پیش نیامده است که به دلیل مشغول بودن یا عدم تمایل به صحبت، پیامی را نادیده بگیرید؟ قبل از نتیجهگیری عجولانه، چند ساعت یا یک روز کامل به آنها فرصت دهید تا پاسخ دهند. پس از گذشت بیش از یک روز، میتوانید دوباره تماس بگیرید و علت آن را پیگیری کنید.
2. برای جلب توجه آنها در شبکههای اجتماعی پست بگذارید
بدون تماس مستقیم، پیام خود را به آنها یادآوری کنید. اگر شما و فردی که به او پیام دادهاید یکدیگر را دنبال میکنید، یک استوری اینستاگرام یا توییت منتشر کنید که میدانید او آن را میبیند. با این کار میتوانید بدون اضطراب تماس مستقیم، پیام خود را به آنها یادآوری نمایید.
سعی کنید پست را مرتبط با مکالمه خود تنظیم کنید تا واقعاً توجه آنها را جلب کند. به عنوان مثال، اگر درباره رفتن به پیادهروی به آنها پیام دادهاید، ننویسید: “ای کاش کسی با من برای پیادهروی میآمد.” در عوض، چیزی مثل این بنویسید: “منتظر پیادهروی بعدی هستم!”
3. یک نظر طنزآمیز یا کنایهآمیز بیان کنید
با شوخی دوستانه، فضای را شاد کنید. بسته به رابطه خود با این شخص، میتوانید به خاطر عدم پاسخگویی به او کنایه بزنید تا علت روانشناسی جواب ندادن پیام را متوجه شوید و مکالمه را سرگرمکننده و جذاب کنید! شوخیهای بازیگوشانه میتوانند راهی عالی برای ادامه دادن یک رشته پیامک باشند، حتی اگر احساس میکنید که حرف زیادی برای گفتن ندارید. به عنوان مثال بگویید: “وای، خیلی سریع جواب میدهی! من نمیتونم باهات همقدم بشم.” یا میتوانید بگویید: “تو باید خیلی محبوب باشی که وقت نداری به من جواب بدی!”
اگر متوجه شدید که آخرین پیام شما کمی کسلکننده است، میتوانید آن را بپذیرید و خودتان را مسخره کنید تا به طرف مقابل نشان دهید که آن را خیلی جدی نمیگیرید. توجه داشته باشید باید آنچه را که میگویید با توجه به حساسیت طرف مقابل نسبت به حس شوخطبعی خود تنظیم کنید.
4. یک متن کاملا نامرتبط ارسال کنید
مکالمه را با چیزی سرگرمکننده بازنشانی کنید. اگر متوجه شدید که منتظر هستید، ممکن است مکالمه شما به بنبست طبیعی رسیده باشد و طرف مقابل نداند چگونه پاسخ دهد. پس از گذشت زمان مناسب، یک متن خندهدار یا یک سوال جالب ارسال کنید بدون اینکه به پیامی که به آن پاسخ ندادهاند اشاره کنید تا سعی کنید مکالمه را ادامه دهید.
به عنوان مثال، اگر آخرین پیام شما این بود: “جمعه چهکار میکنی؟” میتوانید ادامه دهید: “من تازه این ویدیوی جذاب رو دیدم و باید برات بفرستم.” اگر این بار پاسخ دادند، یعنی هنوز میخواهند صحبت کنند. ممکن است خودشان هم موضوع نادیده گرفتن پیام آخر شما را مطرح کنند. پس دوباره نگاه کردن به اینکه آیا آخرین پیام شما نیاز به پاسخ دارد یا خیر، میتواند شما را به علت روانشناسی جواب ندادن پیام برساند!
5. از طرف مقابل بپرسید که چرا جواب شما را نداد
بهجای نتیجهگیری عجولانه به دنبال پایان دادن به موضوع باشید. اگر به این فرد نزدیک هستید که بتوانید بدون توهین به او با او صحبت کنید، میتوانید از او بپرسید که چرا به شما پاسخ نداده است. در بهترین حالت، او عذرخواهی میکند و به شما دلیل آن را میگوید. اگر پاسخی به شما نداد، ممکن است بهترین کار این باشد که او را تنها بگذارید؛ حداقل تا زمانی که احساس کند آماده صحبت کردن است.
از آنجایی که برخی از افراد ممکن است از رک بودن خوششان نیاید، ممکن است نخواهید این کار را با کسی که تازه با او آشنا شدهاید انجام دهید. پس در بیان خود ملایم اما مستقیم باشید. به عنوان مثال، میتوانید بگویید: “سلام، دلیل اینکه جواب ندادی چیه؟“
6. به او بگویید چه احساسی دارید
انتظارات خود را برای مکالمات آینده بیان کنید. صادق بودن در مورد احساسات، خصوصا در روابط عاشقانه، میتواند مکالمهای در مورد انتظارات هر دو نفر از رابطه شما در طولانی مدت ایجاد کند. ممکن است طرف مقابل سبک ارتباطی متفاوتی با شما داشته باشد. پس در مورد نیازهای خود صادق باشید و برای ایجاد ارتباطی که برای هر دو نفر خوب است با هم همکاری کنید.
این مکالمه را برای کسی نگه دارید که واقعاً به احساسات شما اعتماد دارد. نمیتوانید تقصیر را به گردن آنها بیندازید که انتظارات شما را درک نکردهاند، در حالی که قبلاً در مورد آنها صحبت نکردهاید! به عنوان مثال، میتوانید این مکالمه را با این جمله شروع کنید: “وقتی جوابم را نمیدی ناراحت میشوم.” یا میتوانید بگویید: “احساس میکنم داری منو نادیده میگیری. میتونیم صحبت کنیم؟”
7. شرایط شخص مقابل را بررسی کنید
به احساسات و شرایط طرف مقابل حساس باشید. ممکن است علت روانشناسی جواب ندادن پیام به دلیل شرایطی باشد که هیچ ربطی به شما ندارد. مثلا ممکن است با مشکلات سلامت روان دست و پنجه نرم کنند و برای خود محدودیتهایی تعیین کنند. اگر فکر میکنید امکان این موضوع وجود دارد، پاسخی دادن را به آنها تحمیل نکنید. در عوض، در پیام بعدی خود از آنها حمایت کنید.
تعیین اینکه آیا این مورد صدق میکند یا خیر میتواند دشوار باشد؛ اما گاهی اوقات بهتر است احتیاط کنید تا پشیمان شوید. میتوانید از این فرصت استفاده کنید تا به آنها نشان دهید که اگر نیاز به صحبت درباره چیزی جدی داشتند، در کنارشان هستید. به عنوان مثال، با مهربانی بگویید: “به تو فکر میکنم. امیدوارم حالت خوب باشه.” یا میتوانید بگویید: “سلام، متوجه شدم که جواب ندادی. اگه مشکلی پیش اومده، من هستم.”
8. پیام بعدی خود را کوتاه و ساده نگه دارید
بمباران کردن تلفن طرف مقابل با یک عالمه پیام باعث میشود که بیش از حد مشتاق یا شدید به نظر برسید. هنگام ارسال پیام بعدی (پس از انتظار برای مدت زمان مناسب)، مختصر باشید. در غیر این صورت، ممکن است فکر کنند شما دراماتیک و آزاردهنده هستید، که احتمالاً نمیخواهید اینطور باشد!
به طور کلی، سعی کنید در هر بار پیامک زدن بیش از دو خط ننویسید. اگر رابطه قوی با آن فرد ندارید، سعی کنید میزان پیامک زدن به او را کنترل کنید. این به شما همان اندازه نفوذی را میدهد که فکر میکند دارد.
9. بیش از اندازه پیگیری نکنید
در مورد یک مکالمه معمولی، اگر قبلاً دو بار پیامک فرستادهاید و طرف مقابل پاسخی نداده است، چند روز صبر کنید و بعد، دوباره پیامک بفرستید. یک هفته سکوت از طرف شما میتواند آنها را به تماس گرفتن ترغیب کند؛ اگر میخواهند به صحبت کردن ادامه دهند. اگر بعد از یک هفته چیزی نگفتند، میتوانید مکالمه را “پایان” دهید و دفعه بعد که تماس میگیرید برای دلیل یا موضوع دیگری باشد.
اگر برای موضوعی مهم یا فوری به آنها پیامک میزنید، ممکن است لازم باشد چندین بار با آنها تماس بگیرید، ایمیل بزنید یا پیامک بفرستید تا پاسخ دهند. به یاد داشته باشید: هیچکس مجبور به پاسخ به شما نیست. در حالی که ادب رایج این است که به موقع به پیامکها پاسخ داد، اما مردم زندگی خودشان را دارند و تهدید به قطع تمام ارتباطات صرفاً به دلیل پاسخ دیرهنگام منصفانه نیست.
اگر چندین بار تماس گرفتید، آماده باشید که وقتی بالاخره پاسخ دادند، خجالتزده شوید؛ مثلا ممکن است متوجه شوید که آنها با بحران یا حتی گم شدن تلفن همراه خود مواجه بودهاند. در رابطهای که فرد به طور مداوم شما را در این حالت رها میکند یا به پیامهای شما پاسخ نمیدهد، ممکن است نیاز به یک گفتگوی رودررو با او داشته باشید.
10. حواس خود را به مسائل دیگری معطوف کنید
وقت خود را با افرادی که شما را در حالت “معلق” رها نمیکنند بگذرانید. نادیده گرفته شدن توسط کسی که سعی در تماس با او دارید میتواند ناامیدکننده باشد. به جای ناراحت کردن خود با این موضوع، با افرادی که میدانید همیشه برای تکیه دادن امن هستند ارتباط بگیرید.
برنامههایی برای فراموش کردن فردی که شما را نادیده گرفته است، تنظیم کنید و برای خودتان چیزهایی برای سرگرمی پیدا کنید. سرمایهگذاری روی دوستان و سرگرمیها سالمتر از غرق شدن در مقابل صفحه تلویزیون یا شبکههای اجتماعی است!
11. روابط خود را دوباره ارزیابی کنید
از دوستان مشترک بپرسید که آیا الگوی رفتاری این شخص با همه همینطور است یا خیر. اگر این فرد به طور کلی برای همه غیرقابل دسترسی است، احتمالاً اولویت ارتباطی او پیامک نیست و ممکن است اغلب در دسترس تلفن همراه نباشد.
به یاد داشته باشید: فقط به این دلیل که کسی پیامک جواب نمیدهد به معنای این نیست که دوستتان ندارد. ممکن است نخواهید به خاطر عدم پاسخگویی، یک رابطه تثبیت شده را رها کنید. با این حال، ممکن است علت روانشناسی جواب ندادن پیام توسط او ارزش بررسی داشته باشد تا در نهایت به نتیجه برسید که آیا میخواهید رابطه را حفظ کنید؟ حتی اگر این فرد شروع به نادیده گرفتن کامل شما به روشهای بدتر کند؟
12. روابط آزاردهنده را رها کنید
بپذیرید که پاسخ ندادن کسی به پیامهایتان، ارزش شما را تعیین نمیکند. اگر به آنها فرصت پاسخ دادید، دو بار پیامک فرستادید، شاید حتی سه بار پیامک فرستادید یا تماس گرفتید، تا جایی که میتوانستید صبر کردهاید. در یک نقطه خاص، باید با واقعیت موقعیت، هر چه که باشد، روبهرو شوید. اگر این فردی است که شما را نادیده میگیرد زیرا واقعاً به رابطه اهمیت نمیدهد، دوستان دیگری برای خود پیدا کنید و پایان دادن به آن رابطه را در نظر بگیرید.
اگر این شخص دوست ندارد پیامک بزند، نحوه ارتباط خود با او را دوباره ارزیابی کنید و اجازه ندهید عدم وجود پیامک شما را تعریف کند. اگر در وهله اول، رابطه کمی با این فرد دارید، ممکن است عاقلانه باشد که قطع ارتباط با آنها را در نظر بگیرید.
سخن پایانی
ممکن است برای همه ما بارها موقعیتی پیش آمده باشد که در آن به یک نفر پیام بدهیم، اما آن فرد پس از خواندن پیامک، پاسخی ندهد. این شرایط بهراحتی میتواند باعث ناراحتی، سردرگمی، سرخوردگی و حتی عصبانیت ما شود. با این حال لازم است بدانید برخی از اوقات، جواب ندادن پیام دلایل خاصی دارد. مثلا ممکن است شخص در حالت بحرانی باشد، یا پاسخ دادن را به فرصت مناسبتری موکول کند یا اینکه به اندازهای درونگرا باشد که برای پیدا کردن جواب مناسب نیاز به زمان داشته باشد!
ما در این مقاله از دانشگاه کسب و کار به بررسی دلایل روانشناسی جواب ندادن پیام پرداختیم و چند راهکار ساده و کاربردی برای مقابله با آن ذکر کردیم. نظر شما درباره این دلایل چیست؟ شما در چنین موقعیتهایی چه واکنشی از خود نشان میدهید؟ تجربیات ارزشمند خود را با ما در میان بگذارید.