امروزه افراد زیادی وجود دارند که مشغول به کارهای پورسانتی هستند. این نوع کسبوکارها جزو شغلهای پردرآمد بدون سرمایه هستند. مشاغل پورسانتی مزایای بسیاری برای دو طرف کار، ینی هم کارفرما و هم کارپذیر دارد. معمولاً افرادی که به شغلهای پورسانتی مشغول هستند استقلال بیشتری دارند و فضای بازتری برای نمایش تواناییهای خود دارند، افرادی که در کنار حقوق خود پورسانت و درصد دریافت میکنند به طور معمول رضایت کاری بیشتری دارند و انگیزهی کاری آنها از افراد با حقوق ثابت بسیار بیشتر است.
همچنین کارفرمایی که به کارکنان خود حقوق پورسانتی میدهد از تیم کاری تلاشگر و باانگیزهای نسبت به سایر کارفرماها برخوردار است و میتواند پیشرفت قابل توجهی را در کارش حس کند. ما در این مطلب از دانشگاه کسب و کار به برخی مزایا و ویژگیهای یک کار پورسانتی پرداختیم. اگر شما هم علاقهمند به انجام این نوع از مشاغل هستید با ما همراه باشید.
کار پورسانتی چیست؟ و انواع آن کدام است؟
در ابتدا ببینیم کارمزد یا پورسانت به چه چیزی گفته میشود؟ در اصطلاح به میزان سودی که به فرد برای انجام کاری که به او محول شده تعلق میگیرد پورسانت، درصد یا کارمزد گفته میشود. برای مثال فردی که در کار بازاریابی یا ویزیتوری حضوری مشغول به کار است، به ازای هر فروشی که از محصولات شرکت انجام میدهد، درصدی از مبلغ نهایی دریافتی به او تعلق میگیرد و به زبان ساده او در سود شرکت از فروش محصولات مشارکت دارد.
شخصی را در نظر بگیرید که در یک مشاور املاک یا یک گالری اتومبیل فعالیت میکند. عمده دستمزد این افراد از طریق پورسانت یا همان کارمزد به دست میآید. به صورتی که در قبال هر معاملهای که در دفتر کاری آنها صورت میپذیرد آنها درصدی از دو طرف معامله را به عنوان پورسانت خود دریافت میکنند. همچنین شما میتوانید به صورت ویزیتوری با برخی شرکتها کار کنید که البته این دسته از مشاغل انواع مختلف دارند و با توجه به قراردادی که برای کار میبندید متفاوت هستند. در ادامه برخی از این قراردادها را ذکر میکنیم:
پورسانت بعلاوه حقوق ثابت
در بسیاری از مشاغلی که به صورت پورسانت محور اداره میشوند حقوق افراد به صورت ترکیبی از پورسانت بعلاوه یک حقوق ثابت است. به صورتی که کارفرما حقوقی ثابت و معین را برای فرد در نظر میگیرد و پورسانت را به عنوان آپشنی مجزا به او پرداخت میکند. برای مثال یک ویزیتور ممکن است حقوقی ثابت را به صورت ماهیانه دریافت کند و درآمد حاصل از سود فروش محصولات به صورت پورسانتی به حقوق ماهیانه او اضافه شود.
تمام پورسانت بدون دریافتی ثابت
در این روش تمام حقوق دریافتی فرد بر اساس پورسانت و میزان سود از کار است. در درآمد درصدی، مبنای میزان حقوق دریافتی بر اساس پورسانت است. یعنی هیچ حقوق ثابت مجزایی برای فرد در نظر گرفته نمیشود. برای مثال فردی را در نظر بگیرید که در یک مشاور املاک یا یک گالری اتومبیل مشغول به فعالیت است. این فرد حقوق ثابتی در کار خود ندارد و همهی درآمد او حول پورسانت میچرخد. برای مثال ممکن است در طول یک ماه هیچ معامله و فروشی انجام ندهد و در نتیجه درآمدی نیز نخواهد داشت.
مزایای کار پورسانتی
اشتغال به شغلهای پورسانتی مزایای خاص خود را دارد. شاید برخی افراد ترجیح بدهند در جایگاهی فعالیت کنند که بدانند حقوق ثابتی در سر هر ماه برای آنها واریز میشود و ریسک پایینتری دارد. اما در هر صورت نمیتوان از جذابیتهای مشاغل پورسانتی غافل شد. در ادامهی مطلب به برخی از این مزایا میپردازیم:
مقالات مرتبط برای مطالعۀ بیشتر: برای تکمیل دانستههای خودتان توصیه میکنیم مقالات راههای کسب درآمد برای نوجوانان، کارآفرینی درون سازمانی و کسب درآمد از بورس را از دست ندهید.
1. درآمد متناسب با کار و گاها بیشتر از حقوق ثابت
معمولاً افرادی که در این دسته از مشاغل فعالیت میکنند نسبت به افراد با حقوق ثابت که پایه حقوقی را در همان جایگاه مشابه دریافت میکنند، درآمد بیشتری دارند. این افراد پس از مدتی مهارتهایشان افزایش یافته و در کارشان پیشرفت قابل ملاحظهای حاصل میشود. همین مسئله منجر میشود تا میزان حقوق آنها به طرز محسوسی افزایش یابد. البته شاید این مسئله در نگاه اول و در ماههای ابتدایی کار به چشم نیاید و در شروع حتی حقوق کمتری از حقوق پایه دریافت کنید؛ اما با پشتکار و افزایش دانش در زمینه مورد نظر قطعاً به نتیجه خواهید رسید.
2. امکان پیشرفت و شکوفایی استعداد و مهارت
تجربه و تحقیقات ثابت کرده که افرادی که به صورت پورسانت محور حقوق میگیرند بیش از افراد با حقوق ثابت به شغل خود اهمیت میدهند. البته این موضوع کاملاً طبیعی است و درک آن چندان سخت نیست؛ چرا که افرادی که از فعالیت خود پورسانت و سود دریافت میکنند خود را در منافع و دریافتی شرکت شریک میدانند. همچنین حس میکنند که تلاش آنها دیده میشود.
حال فردی که با حقوق ثابت مشغول کار است را در نظر بگیرید، این فرد حتی اگر تلاش زیادی در مسیر کاری خود به کار بگیرد همچنان همان حقوق ثابت را دریافت میکند. حقوقی که ممکن است افراد هم ردهی او با میزان تلاش کمتری نیز دریافت کنند. همین مسئله منجر به کاهش انگیزه کارمندان در یک محیط کاری میشود و میزان اهمیت یک فرد به موفقیت در امور شغلی خود را به درصد پایینی میرساند.
3. انعطاف زمانی بسیار
معمولاً در اموری که به صورت پورسانتی انجام میشوند، برای مثال فروشندگی و بازاریابی حضوری محصولات، کارفرما به ساعت کاری شما و اینکه چه تایمی از روز مشغول به کار هستید توجهی نمیکند و اهمیتی نمیدهد. تنها مسئلهی پر اهمیت برای کارفرما میزان فروش شماست. حال ممکن است این فروش را در طول یک ساعت انجام داده باشید یا در طول دوازده ساعت! اینکه شما صبح به کار خود میپردازید یا بعد از ظهر یا اینکه چه ساعتی در روز کارتان را شروع میکنید، همه و همه به دست خود شماست. این مسئله برای افرادی که ترجیح میدهند در شغلشان انعطاف زمانی داشته باشند بسیار حائز اهمیت است. همچنین شغلهای پورسانتی یکی از راههای کسب درآمد برای نوجوانان است که میتوانند به صورت پاره وقت از آن کسب درآمد کنند.
مقالات مرتبط برای مطالعۀ بیشتر: برای تکمیل دانستههای خودتان توصیه میکنیم مقالات سرمایه گذاری در متاورس و بهترین سایت سرمایه گذاری دلاری را از دست ندهید.
4. استقلال و آزادی در کار
اگر آداب معاشرت خوبی دارید و دوست ندارید که مدام کارفرما بالای سر شما باشد و فعالیتتان را زیر نظر داشته باشد بهترین شغل برای شما مشاغل پورسانتی هستند. شما در این دسته از مشاغل مانند بسیاری از کسب و کارهای جدید در دنیا از آزادی و استقلال زیادی در محیط کاری برخوردار هستید. به صورتی که کارفرمای شما روز خاص و یا ساعات مشخصی را برای حضور در دفتر کار و یا انجام فروش در نظر نمیگیرد.
شما آزاد هستید تا در هر ساعتی از شبانه روز به کار بپردازید. اما خب برخی از افراد ترجیح میدهند که به صورت منظم در محیط کاری حاضر شوند. همچنین کسی را در کنار خود داشته باشند که مدام در مورد روند کار و نحوه پیش برد کار سؤالاتی را بپرسند یا اینکه ترجیح میدهند کارشان توسط کارفرما دیده و چک شود. اگر از این دسته از افراد هستید مشاغل کارمزدی برای شما مناسب نیستند.
اگر به مطالعه زندگینامه علاقمند هستید پیشنهاد میکنیم مقالات اراتوستن و آرنولد شوارتزنگر را از دست ندهید. ما در این دو مقاله به طور کامل زندگی این اشخاص را شرح دادهایم. که چگونه زندگی خود را آغاز کردند و چه مسیری را در زندگی طی کردند.
5. رهایی از یکنواختی و داشتن تنوع در کار
داشتن یک شغل پورسانتی شما را از یکنواختی و یکسان بودن محیط کاری نجات میدهد. برای مثال اگر شما کارشناس فروش و یا ویزیتور یک شرکت باشید با افراد مختلفی در طول روز دیدار میکنید و به مکانها و مراکز مختلفی برای فروش محصولات خود میروید. این امور یکنواختی را از شغل شما دور میکند. همچنین نیاز نیست که تمام طول روز را بر روی یک صندلی بنشینید و به امور تکراری بپردازید. یکنواختی یکی از آفتهای شغل کارمندی است که بسیاری از افراد به آن دچار میشوند. اغلب شغلهای پورسانت محور متنوع هستند و شما را از این روتین تکراری خلاص میکنند.
بررسی قرارداد پورسانتی و موضوعات مرتبط به آن
در دنیای تجارت، خلاقیت در نحوه پرداخت دستمزد، همواره راهی برای جذب و تشویق نیروی کار ماهر و افزایش فروش بوده است. در این میان، قرارداد پورسانتی به عنوان یکی از محبوبترین مدلهای پرداخت، نقشی کلیدی در این زمینه ایفا میکند. اما قرارداد پورسانتی چیست و چه ویژگیهایی دارد؟ در این نوع قرارداد، کارفرما متعهد میشود درصدی از سود حاصل از فروش یا ارائه خدمات را به عنوان پورسانت به کارمند یا نماینده فروش خود پرداخت کند. این امر، انگیزهای مضاعف به کارمند میدهد تا با تلاش و خلاقیت خود، فروش را افزایش داده و در نهایت، سود بیشتری را برای خود و کارفرما به ارمغان آورد.
مقالات مرتبط برای مطالعۀ بیشتر: برای تکمیل دانستههای خودتان توصیه میکنیم مقالات پورسانتی، همکاری در فروش و مشاوره كسب و كار را از دست ندهید.
مفاهیم کلیدی در این نوع قرارداد
- نرخ پورسانت: درصدی از سود یا فروش که به عنوان پورسانت به کارمند تعلق میگیرد. این نرخ میتواند به صورت ثابت یا متغیر (بر اساس میزان فروش یا سود) تعیین شود.
- حداقل فروش: در برخی موارد، کارفرما برای پرداخت پورسانت، حداقل فروش را برای کارمند تعیین میکند. این امر، کارمند را به تلاش برای رسیدن به هدف و افزایش فروش ترغیب میکند.
- مبنای محاسبه پورسانت: پورسانت میتواند از کل فروش، سود ناخالص یا سود خالص محاسبه شود.
- زمان پرداخت پورسانت: زمان پرداخت پورسانت میتواند به صورت ماهانه، سه ماهه یا سالانه باشد.
کاربرد این نوع قرارداد
- فروش: این مدل قرارداد در مشاغلی که به طور مستقیم با فروش محصولات یا خدمات سروکار دارند، بسیار رایج است.
- بازاریابی: پورسانت میتواند انگیزهای قوی برای بازاریابان باشد تا با خلاقیت و تلاش خود، مشتریان جدید جذب کنند.
- املاک و مستغلات: در این حوزه، پورسانت به عنوان مبلغی به مشاور املاک تعلق میگیرد که موفق به معامله ملک شده باشد.
نکات مهم در مورد استفاده از قرارداد پورسانتی
- تعیین نرخ پورسانت عادلانه: نرخ پورسانت باید به گونهای تعیین شود که هم برای کارمند انگیزه بخش باشد و هم برای کارفرما مقرون به صرفه باشد.
- شفافیت در قرارداد: مفاد قرارداد پورسانتی باید به طور شفاف و واضح به کارمند ارائه شود تا از بروز هرگونه سوءتفاهمی در آینده جلوگیری شود.
- ارائه گزارشات منظم: کارفرما باید به طور منظم گزارشاتی از میزان فروش و پورسانت به دست آمده را به کارمند ارائه دهد.
قرارداد پورسانتی میتواند ابزاری کارآمد برای افزایش انگیزه کارکنان، افزایش فروش و در نهایت، موفقیت کسب و کار شما باشد. با در نظر گرفتن مزایا و نکات مربوط به این نوع قرارداد، میتوانید از آن به بهترین نحو در جهت رسیدن به اهدافتان استفاده کنید.
مقالات مرتبط برای مطالعۀ بیشتر: برای تکمیل دانستههای خودتان توصیه میکنیم مقالات کسب و کار شمع سازی، کسب و کار پوشاک و کسب و کار پرورش قارچ را از دست ندهید.
نکات حقوقی که باید در این قرارداد به آنها توجه کرد
با وجود مزایایی که قراردادهای پورسانتی دارند، توجه به برخی نکات حقوقی ضروری است تا از بروز اختلافات در آینده جلوگیری شود. در این قسمت به برخی از این نکات حقوقی اشاره میکنیم:
- موضوع قرارداد: موضوع قرارداد باید به طور واضح و دقیق مشخص شود. این موضوع شامل شرح وظایف کارمند، نوع محصول یا خدماتی که باید به فروش برسد، و قلمرو فعالیت کارمند میشود.
- نحوه محاسبه پورسانت: نحوه محاسبه پورسانت باید به طور شفاف و روشن در قرارداد قید شود. این امر شامل تعیین نرخ پورسانت برای هر واحد فروش یا تولید، نحوه محاسبه مالیات، و دورههای زمانی پرداخت پورسانت میشود.
- تعهدات کارفرما: تعهدات کارفرما در قبال کارمند باید به طور کامل در قرارداد ذکر شود. این تعهدات شامل ارائه آموزشهای لازم، تأمین ابزار و تجهیزات مورد نیاز، و پرداخت به موقع پورسانت میشود.
- تعهدات کارمند: تعهدات کارمند در قبال کارفرما نیز باید به طور شفاف در قرارداد قید شود. این تعهدات شامل تلاش برای انجام وظایف محوله، رعایت قوانین و مقررات شرکت، و حفظ اطلاعات محرمانه میشود.
- حل و فصل اختلافات: در قرارداد باید روشی برای حل و فصل اختلافات احتمالی بین کارفرما و کارمند پیشبینی شود. این روش میتواند شامل مذاکره، داوری، یا مراجعه به مراجع قضایی باشد.
علاوه بر نکات فوق، توجه به قوانین و مقررات مربوط به قراردادهای کار نیز ضروری است. در ایران، قانون کار جمهوری اسلامی ایران مهمترین قانونی است که بر روابط بین کارفرما و کارمند حاکم است.
نکات پایانی:
- قبل از امضای هرگونه قرارداد پورسانتی، آن را به دقت مطالعه کنید و در صورت نیاز از یک مشاور حقوقی کمک بگیرید.
- در صورت بروز هرگونه اختلاف با کارفرمای خود، در اسرع وقت نسبت به حل و فصل آن اقدام کنید.
- با آگاهی از حقوق خود، میتوانید از بروز مشکلات و سوء استفاده احتمالی در قراردادهای پورسانتی جلوگیری کنید.
مروری بر عوامل تأثیر گذار در دریافت پورسانت توسط کارپذیر
در بیشتر موارد هنگامی که شما به عنوان یک کارپذیر با کارفرمای خود اقدام به تنظیم کردن نمونه قرارداد میکنید، علاوه بر حقوق ثابت شما که بر اساس قانون کار به تصویب رسیده است، موردی دیگر به نام میزان درصد دریافتی و یا همان پورسانت نیز یادداشت میشود. در این قسمت میخواهیم عواملی را به شما معرفی کنیم که در صورت توجه به آنها در زمانی که مشغول به کار هستید. و یا در همان ابتدای عقد قرارداد، میتوانید میزان پورسانت دریافتی خود را تا حدی مطلوب افزایش دهید.
رزومهای که شما ارائه میدهید و همچنین سابقه مرتبطی که با شغلی که در آن درخواست و مصاحبه دادهاید تا حد زیادی میتوانند میزان پورسانت شما را افزایش دهند.
سعی کنید مشاغلی را انتخاب کنید که تجربه و سابقه کافی در آن را دارید. رزومه کاری که نشان دهنده حرفهای بودن شما در کار است نیز باید به نحوی مطلوب نوشته شده باشد و به صورت روشن تواناییهای شما را بیان کند. میزان راحت بودن و یا سخت بودن کار در دریافت پورسانت بسیار تأثیر گذار است.
قطعاً کاری که به راحتی انجام میشود پورسانت بسیار پایینی دارد. هرچه کاری که انجام میدهید تخصصی تر باشد، به همان میزان پورسانت شما نیز بالاتر میرود. علاوه بر این موارد نوع محاسبه پورسانت توسط کارفرمای شما، نحوه حضوری و یا اینترنتی بودن کار نیز میتوانند تأثیر به سزایی را در میزان دریافتی شما داشته باشند.
مقالات مرتبط برای مطالعۀ بیشتر: برای تکمیل دانستههای خودتان توصیه میکنیم مقالات فروش کسب و کار، چگونه کارآفرینی را شروع کنیم و رشد کسب و کار را از دست ندهید.
مشاغلی که میتوانید در آنها به صورت پورسانتی و یا درصدی فعالیت کنید
همان طور که در قسمتهای پیشین نیز به آن اشاره شد، کارهایی که دریافتی آنها به صورت پورسانتی و یا درصدی میباشد، از انعطاف بیشتری برخوردار هستند. این انعطاف در ساعت کاری افراد و همچنین میزان حقوق دریافتی به خوبی قابل مشاهده است. همین موضوع سبب میشود که افراد زیادی به وارد شدن به این کارها علاقه داشته باشند. احتمالاً تا این جا برایتان سؤال پیش آمده که آیا میتوان همه کارها را به صورت پورسانتی و یا درصدی انجام داد؟ و یا شغلهایی که در لیست مشاغل پورسانتی قرار دارند دارای ویژگیهای خاصی هستند؟ چه مقدار حقوق را باید به عنوان حقوق ثابت و چه مقدار باید به صورت پورسانت تعیین و تنظیم کرد؟
عجله نکنید! در ادامه به پاسخ همه این سؤالها خواهید رسید. در این قسمت میخواهیم لیستی از مشاغلی که شما میتوانید با فعالیت در آنها به صورت پورسانتی حقوق خود را دریافت کنید را معرفی کنیم. پس همچنان همراه تیم دانشگاه کسب و کار بمانید.
پیمانکاری ساختمان به عنوان نمونهای از کارهای پورسانتی
یکی از نمونه کارهایی که میتوان نام آن را در لیست کارهای پورسانتی و درصدی مشاهده کرد، پیمانکاری ساختمان میباشد. این شغل فعالیتی فردی است که میتواند به صورت حقوقی و یا حقیقی انجام شود. در این فعالیت پیمانکار درصدی از تمام هزینهای که برای ساختمان صورت گرفته است را دریافت میکند و در قبال دریافت آن پورسانت متعهد میشود که پروژه ساختمان را به پایان برساند. این نوع قرارداد پورسانتی به گونهای است که پیمانکار و همچنین صاحب پروژه در سود و زیان با یکدیگر سهیم هستند.
نگاهی به شغل مدیریت سالنهای زیبایی به عنوان شغلی پورسانتی
مدیریت سالنهای زیبایی از دیگر فعالیتهایی است که میتوانید آن را به صورت درصدی و یا پورسانتی انجام دهید. این فعالیت یکی از مشاغلی است که میتوانید دریافتی مطلوبی را از آن داشته باشید. در مشاغل سالنهای زیبایی حقوقی مشخص از طرف قانون کار به دلیل نبود ساعت کاری معین وجود ندارد. به همین دلیل میتوانید با تنظیم قراردادی حرفهای که شامل بیمه نیز باشد، حقوق پورسانتی بسیار خوبی را دریافت کنید. لازم به ذکر است که برای به دست گرفتن مدیریت یک سالن زیبایی ابتدا باید با تعریف مدیر آشنا شوید.
مقالات مرتبط برای مطالعۀ بیشتر: برای تکمیل دانستههای خودتان توصیه میکنیم مقالات پیشرفت در کار، راههای پیشرفت در کسب و کار و کارآفرینی زنان را از دست ندهید.
نگاهی به همکاری در فروش و ارتباطش با مشاغل پورسانتی
بازاریابی و یا نام دیگر آن همکاری فروش، شغلی است که در آن کارفرماها بخشی از سودی که از کالاهای خود به دست میآورند را به افرادی پرداخت میکنند. که با روشهای مختلف در به فروش رساندن آن کالاها نقشی را ایفا میکنند. این روشها میتوانند شامل جلب نظر مشتریان به وسیله تبلیغات در سایت فروشگاه و یا مراجعه حضوری به مراکزی که به آن محصول احتیاج دارند باشد. فعالیت بازاریابی را میتوان به صورت امروزی و یا به صورت قدیمی انجام داد.
در نمونه سنتی ای که کار بازاریابی انجام میشود، بازاریابها مشتریان را به صورت تلفنی و یا با مراجعه حضوری به خرید محصول ترغیب میکنند. اما در حال حاضر که استفاده از اینترنت به صورتی همه گیر در همه جای کشور مرسوم است، بازاریابها به روش امروزی و از طریق تبلیغات و فعالیت در اینترنت مشتریان را جذب میکنند. بازاریابی به روش امروزی از راههای گوناگونی انجام میگیرد که از مهمترین آنها میتوان به همکاری در فروش از روش موتورهای جستجو، بازاریابی به روش ایمیلی، همکاری در فروش از طریق فعالیت و تبلیغ در شبکههای اجتماعی، بازاریابی از طریق تولید محتوا و همچنین همکاری در فروش به صورت شبکهای اشاره کرد.
روش شبکهای بسیار شبیه به بازاریابی اینترنتی است با این تفاوت که در این روش بازاریابها افرادی را به عنوان زیرمجموعه خود معرفی میکنند. هر چقدر که زیرمجموعه افراد در این سیستم بزرگتر باشد میزان پورسانتی که از فروش محصولات دریافت میکنند نیز به همان نسبت بیشتر میشود. اگر به بازاریابی شبکهای علاقمند هستید توصیه میکنم حتما مقاله نتورکر چیست را مطالعه کنید.
مقالات مرتبط در حوزه بازاریابی: برای تکمیل دانش خودتان در زمینه بازاریابی توصیه میکنیم مقالات فالوور واقعی اینستا، فالوور فیک اینستاگرام، پنل پیامکی، مدیریت پیج اینستاگرام، تیزر تبلیغاتی را در رسانۀ دانشگاه کسبوکار حتما مطالعه کنید.
کلام آخر
شغلهای پورسانت محور یکی از کسب و کارهای جدید و پر سود هستند که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفتهاند و بسیاری از افراد به سمت این نوع از مشاغل میروند. همچنین بسیاری از شغلهایی که در گذشته به صورت حقوق ثابت اداره میشدند به سمت این نوع از پرداخت درآمد رفتهاند. دلیل همهی اینها مزایای بسیاری است که این نوع از اشتغال برای کارفرما و کارپذیر ایجاد میکند. اما در چنین شغلهایی نباید از اهمیت مطالعه غافل شد زیرا هر چقدر فرد دانش بالایی داشته باشد میتواند در کار خود بهتر عمل کند و به دنبال آن پورسانت بیشتری هم دریافت کند.
ما در این مقاله از دانشگاه کسب و کار تلاش کردیم تا به بررسی بخش مختصری از مزایای این نوع از کسب و کار بپردازیم؛ تا شما را بیش از پیش با مشاغل پورسانتی آشنا کنیم. ناگفته نماند که مزایا و ویژگیهایی که برای این نوع از اشتغال در نظر گرفتیم بسیار گستردهتر از موارد گفته شده در این مقاله است. تجربیات خود را از کارهای پورسانتی با دانشگاه کسب و کار در میان بگذارید.
نکتهای که باید به این مقاله اضافه کنم اینه که کارهای پورسانتی میتونه خیلی به دانشجوها و کسانی که به دنبال یک کار پاره وقت هستن کمک کنه چون هم میتونن به کار اصلیشون برسن و هم یک شغل دوم با درآمد خیلی خوب داشته باشن