کتاب پدر پولدار پدر بی پول یکی از کتابهای معروف نویسنده محبوب رابرت کیوساکی است که به اصول ثروتسازی و ثروتمند شدن میپردازد.
در ابتدای مقاله پدر پولدار و پدر بی پول قصد داریم چند پرسش مهم را مطرح کنیم تا با توجه به اهمیت پاسخ این پرسشها بدانید چرا باید کتاب پدر پولدار پدر بی پول را بخوانیم؟ آیا مدارس، بچهها را برای ورود به دنیای واقعی آماده میکنند؟ آیا هنوز هم جملهی “سخت درس بخوان و نمرات خوب بگیر تا شغل خوبی با درآمد بالا نصیبت شود” صحت دارد؟
احتمالا شما نیز تا به حال این جمله را شنیدهاید که ” ثروتمندان هر روز ثروتمندتر و فقرا هر روز فقیرتر میشوند.” حتماً تا به حال برای شما هم پیش آمده است که به این نتیجه برسید که برای پولدار شدن لازم نیست درس بخوانید!
در مقاله پیش رو با کتاب پدر پولدار پدر بی پول بیشتر آشنا خواهید شد، کتابی که لقب کتاب پرفروش مجله تایمز را دارد. کتاب پدر پولدار پدر بی پول سبک خودزندگینامه را با توصیههای شخصی ترکیب میکند و نکاتی را به خواننده میآموزد که هرگز در جامعه نیاموخته است. از نظر نویسنده کتاب پدر پولدار پدر بی پول، آنچه طبقۀ بالاتر به فرزندانشان منتقل میکنند، دانش ضروری برای کسب ثروت یعنی «ثروتمند ماندن» است.
رابرت کیوساکی نیز همچون جول اوستین، آنتونی رابینز و هاروکی موراکی نویسنده قهاری است. علاوه بر این رابرت کیوساکی با نوشتن این کتاب با توجه به راه حلها و پیشنهاداتی که ارائه میدهد، هم ردیف افراد بزرگی همچون استو جابز، بیل گیتس، جف بزوس و … است.
به جرأت میتوان گفت مقاله پیش رو یکی از موثرترین و مهمترین مقالات سایت دانشگاه کسب و کار درخصوص درآمدزایی و راه حلهای مربوط به آن است. پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا دیدگاه جدیدی به روشهای کسب درآمد پیدا کنید.
رابرت کیوساکی نویسنده کتاب پدر پولدار پدر بی پول کیست؟
قبل از شروع کتاب پدر پولدار پدر بی پول بهتر است کمی بیشتر درمورد نویسنده این کتاب معروف که یک تاجر، سرمایهگذار، نویسنده و معلم موفق است بدانیم. رابرت کیوساکی یکی از تاجرانی است که برخلاف نظر عموم جامعه مسیر خود را پیموده و خط فکری تازهای را به جهان سرمایه گذاری و تجارت اضافه کرده است.
رابرت کیوساکی یا بهتر است بگوییم رابرت تورو کیوساکی یک شهروند ژاپنی-آمریکایی است که هشتم آوریل 1947 میلادی در هاوایی به دنیا آمد. آن طور که در معروفترین کتابش با نام پدر پولدار پدر بی پول عنوان کرده، پدرش رالف ا.کیوساکی دارای مدرک دکترا و مدرس دانشگاه بوده و مادرش مارجوری ا.کیوساکی بعنوان پرستار در یک بیمارستان مشغول به کار بودهاست.
مهمترین و تاثیر گذارترین فرد در زندگی رابرت کیوساکی پدرخوانده او بوده، شخصی که حتی تحصیلات دانشگاهی نیز ندارد و گفته میشود که دبیرستان را به پایان نرسانده است. جالب است بدانید او پدرخواندهاش را پدر پولدار خطاب میکند و تاکنون، آموزههای او را به عنوان درسهایی از تجارت در زندگی خود اجرا کرده است.
تا قبل از برگشت رابرت از جنگ ویتنام افراد زیادی او را نمیشناختند. اوج شهرت رابرت کیوساکی از زمانی شروع شد که آموزشهای مالی را آغاز کرد. خط تفکر و جریانی که از پدر پولدارش به ارث برده بود با تجربههای شخصیاش از تجارت ترکیب شد و زمینه ایجاد شهرتی جهانی را برای او فراهم کرد.
او نویسنده بیش از ۲۶ کتاب در زمینه آموزش مالی شخصی است که حداقل به ۲۵ زبان زنده دنیا ترجمه شدهاند. افرادی مانند «آنتونی رابینز» به عنوان مدرس در سمینارها و کلاسهای او حضور دارند. در این مقاله، سری به زندگی و تفکرات او میزنیم.
مقالات مرتبط در حوزه کتاب: برای افزایش دانش خود در زمینه کتاب و مطالعه پیشنهاد میکنیم مقالات کتاب هایی که باید خواند و معرفی کتاب های مفید برای مطالعه را در رسانۀ دانشگاه کسبوکار حتما مطالعه کنید.
خلاصه کتاب پدر پولدار پدر بی پول
در ادامه مقاله سعی داریم به طور مختصر فصلهای مختلف کتاب پدر پولدار پدر بی پول را برای شما عزیزان شرح دهیم. با ما همراه باشید.
فصل اول کتاب پدر پولدار پدر بی پول، پولدار برای پول کار نمیکند!
امیدوارم با خواندن عنوان این فصل به اشتباه نیوفتاده باشید، منظور از این عنوان این نیست که افراد پولدار کار نمیکنند. بلکه حقیقت عکس این جمله است، افراد ثروتمند سخت کار میکنند؛ اما تفاوت اصلی آنها در روش کار و دیدگاه آنها به دنیای اطرافشان است.
برای مثال افراد پولدار هر روز یاد میگیرند که چگونه میتوانند کاری کنند که پول برای آنها کار کند. همانطور که پدر پولدار میگوید: نکته اصلی اینجاست که افراد فقیر و متوسط برای به دست آوردن پول سخت کار میکنند ولی افراد پولدار پول برایشان کار میکند.
کیوساکی در کتاب پدر پولدار پدر بی پول میگوید: داشتن یک شغل معمولی با درآمد کم تنها یک راه حل کوتاه مدت برای مشکل بلند مدت ایجاد ثروت و آزادی مالی است.
او همچنین بیان میکند عامل اصلی ماندن افراد در یک شغل، ترس آنها است. ترسهایی مانند پرداخت نکردن قبضها، ترس از اخراج شدن، ترس از نداشتن پول کافی، ترس از شروع مجدد و … . مردم با وجود این ترسها، برده پول میشوند و سپس از عالم و آدم شکایت دارند!
فصل دوم کتاب پدر پولدار پدر بی پول، چرا داشتن سواد مالی ضروری است؟
فصل دوم کتاب پدر پولدار پدر بی پول تفاوت بین دارایی و بدهی را توضیح میدهد. این فصل از کتاب این نکته را به ما یادآوری میکند که مهم نیست چقدر پول به دست میآورید مهم این است که چقدر پول ذخیره و سرمایهگذاری میکنید.
به عقیده رابرت کیوساکی دارایی چیزی است که دارای ارزش است، میتواند برای شما درآمد ایجاد کند، پول را به جیب شما وارد کند و قدرت نقد شوندگی آن بالا باشد. برعکس بدهیها پول را از جیب شما به دلیل هزینههای مربوط به آن خارج میکنند.
دقت داشته باشید که طبق تعریف رابرت کیوساکی اقامتگاه شخصی و یا یک ماشین دارایی نیست. اینها بدهی حساب میشوند زیرا برای اقامتگاه شخصی باید مالیات، قبض گاز، آب و برق و … پرداخت کنید و همچنین ماشین هم ممکن است علاوه بر هزینه سوخت، هزینه تعمیرات داشته باشد.
پس مواردی که اشاره کردیم یک نوع بدهی محسوب میشوند چون پول را از جیب شما خارج میکنند، ولی یک کسب و کار موفق یا گرفتن اجاره از ملک یک دارایی با ارزش محسوب میشود. همچنین یک سرمایه گذاری خوب که پتانسیل چند برابر کردن سرمایه شما را در زمان نسبتاً کوتاهی دارد، یک دارایی خوب محسوب میشود.
میخواهید ثروتمند شوید؟ تلاش خود را بر خرید دارایی های درآمدزا متمرکز کنید. وقتی واقعاً متوجه می شوید دارایی چیست؛ بدهیها و هزینهها را پایین نگه می دارید و برعکس دارایی خود را افزایش میدهید. این کار به مرور زمان شما را ثروتمند میکند.
فصل سوم کتاب پدر پولدار پدر بی پول، روی کسب و کارتان تمرکز کنید
سعی کنید بعد از به دست آوردن مهارتهای مختلف، کسب و کار خودتان را راه اندازی کنید و سالهای زیادی کارمند دیگران باقی نمانید. برای اینکه کسی امنیت مالی داشته باشد باید درگیر کار خودش بشود. به یاد داشته باشید قانون اول این کتاب این است که تفاوت بین دارایی و بدهی را بدانید و بیشتر دارایی بخرید.
پولدارها تمرکزشان را روی ستون داراییهای میگذارند، در حالی که دیگران روی ستون درآمدشان تمرکز دارند!
مقالات مرتبط در حوزه کتاب: برای افزایش دانش خود در زمینه کتاب و مطالعه پیشنهاد میکنیم مقالات کتاب معجزه شکرگزاری و بهترین کتاب های روانشناسی را در رسانۀ دانشگاه کسبوکار حتما مطالعه کنید.
فصل چهارم، تاریخ مالیاتها و قدرت شرکتها
رابرت کیوساکی در این فصل عنوان میکند که افراد ثروتمند قوائد بازی را بلد هستند. به طور مثال یکی از این قوائد این است که چطور میتوان به دولت مالیات کمتری داد. همچنین بیان میکند که یک تفاوت اصلی و عمدهای که افراد پولدار و افراد فقیر دارند نحوه خرج درآمدشان است، به موارد زیر دقت کنید تا متوجه تفاوت شوید:
افراد پولدار: 1. بدست آوردن 2. خرید داراییها (سرمایه گذاری، راه اندازی و توسعه کسب و کار) 3. خرج کردن 4. پرداخت بدهیها و مالیاتها
افراد فقیر: 1. بدست آوردن 2. پرداخت بدهیها و مالیاتها 3. خرج کردن 4. خرید داراییها ( سرمایهگذاری، راه اندازی و توسعه کسب و کار) که معمولا مرحله آخر هیچ موقع انجام نمیشود.
همچنین پدر پولدار به ما یادآوری میکند که درک مزایای قانونی و مالیاتی به طور قابل توجهی در ایجاد ثروت بلندمدت کمک میکند. به عنوان مثال یک شرکت میتواند هزینهها را قبل از پرداخت مالیات و بدهیها پرداخت کند.
فصل پنجم، پولدارها سرمایهگذاری میکنند
خلق پول به وسیله پول به معنای یافتن فرصتها یا معاملاتی است که افراد دیگر مهارت، دانش، منابع یا ارتباطات یافتن آنها را ندارند. رابرت کیوساکی در این فصل از کتاب پدر پولدار پدر بی پول عنوان میکند که برای پولدار شدن باید آموزش دید و همچنین باید مهارتهای مختلف مانند مهارت سرمایهگذاری و خلق پول را یاد گرفت.
او میگوید: قدرتمندترین و ارزشمند ترین دارایی که همه ما داریم ذهن ما است. اگر ذهنتان به خوبی آموزش ببیند باعث میشود تا بتوانید ثروت فوقالعادهای کسب کنید. یاد گرفتن هوش مالی برای هر فردی که رویاهای بزرگ دارد ضروری است. به عقیده رابرت کیوساکی هوش مالی از چهار مهارت تکنیکی زیر تشکیل می شود:
حسابرسی: حسابرسی، سواد مالی یا توانایی خواندن اعداد است. در صورتی که بخواهید کسب و کار یا سرمایهگذاری موفقی داشته باشید، حسابداری یا حسابرسی مهارتی حیاتی است.
سرمایه گذاری: سرمایه گذاری علم از پول، پول درآوردن است.
شناخت بازار: شناخت آن بازاری که در آن کار میکنید، بسیار مهم و حیاتی است. علم عرضه و تقاضا، علم متوجه شدن قیمت اصلی یک سهام یا ملک و مهارت خرید و فروش کردن آن از مولفههای شناخت یک بازار است.
قانون: آگاهی از قوانین مالیاتی و قوانین فدرال و قوانین کشوری.
در ادامه کتاب پدر پولدار پدر بی پول نوشته شده است:
افراد معمولی پولشان را به بانک میبرند؛ اما سرمایه گذار واقعی باید بداند که چطور از پول خودش استفاده کند تا این پول رشد کند.
رابرت کیوساکی در این فصل میگوید برخی از مردم فکر میکنند که دیگر هیچ معامله سودده در املاک و مستغلات وجود ندارد، اما فرصتهای اصلی و ویژهای در هر زمانی و در هر جایی وجود دارد که افراد معمولی آنها را نادیده میگیرند. اکثر مردم از نظر مالی آموزش نمیبینند که فرصتهای پیش روی خود را بشناسند.
فصل ششم، برای آموختن کار کنید نه برای پول
با توجه به زندگی شخصی نویسنده کتاب پدر پولدار پدر بی پول میفهمیم که پدر فقیر فردی باهوش و تحصیل کرده بود و برای پول کار میکرد؛ زیرا امنیت شغلی مهمترین چیز برای او بود. اما پدر پولدار با کار کردن روی یادگیری و مهارتهای خودش میلیونر شد.
همانطور که رابرت کیوساکی مینویسد: من به قشر جوان توصیه میکنم که بیشتر وقت خود را برای یادگیری بگذارند، نه برای به دست آوردن! فصل ششم کتاب پدر پولدار پدر فقیر در مورد هم افزایی مهارتهای مدیریتی مورد نیاز برای موفقیت در بیزینس و تجارت صحبت می کند. مانند مدیریت جریان نقدینگی، سیستم سازی، مدیریت سیستم و مدیریت افراد.
مقالات مرتبط در حوزه کتاب: برای افزایش دانش خود در زمینه کتاب و مطالعه پیشنهاد میکنیم مقالات کتاب کیمیاگر، زندگینامه افراد موفق و کتاب آیین دوست یابی را در رسانۀ دانشگاه کسبوکار حتما مطالعه کنید.
فصل هفتم، غلبه کردن بر موانع
فصل هفتم کتاب پدر پولدار پدر بی پول با اشاره به این نکته که تفاوت اصلی بین یک فرد ثروتمند و یک فرد فقیر در نحوه مدیریت ترس است، آغاز میشود.
وقتی افراد مطالعه کنند و به لحاظ مالی انسان باسوادی باشند باز هم ممکن است در راه با چالشهای مختلفی روبرو شوند. به ۵ دلیل اصلی افرادی که به لحاظ مالی باسواد هستند هم ممکن است نتوانند ستون دارایی خودشان رشد دهند. از جمله این دلایل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ترس:
رابرت کیوساکی میگوید تا به حال هیچ انسانی را ندیدهام که دوست داشته باشد پولی را از دست بدهد و همچنین پولداری را ندیدهام که هیچ وقت پول از دست نداده باشد. اما افراد فقیر زیادی دیدم که هیچ وقت یک دلار هم از دست ندادهاند. ترس از دست دادن واقعیت دارد.
همه میترسند؛ اما مسئله ترس نیست مسئله این است که چطور باید ترس را مدیریت کرد. مسئله این است که چطور شکست را مدیریت کنید تا در نهایت منجر به پیروزی شود. تفاوت اول افراد ثروتمند و افراد بی پول در این است که چطور ترس را مدیریت میکنند.
دلیلی که باعث می شود اکثر افراد از لحاظ مادی پیروز نشوند این است که درد از دست دادن پول برایشان بزرگتر از لذت ثروتمند بودن است. یک ضرب المثل هست که می گوید: همه میخوان برن بهشت ولی هیچ کس نمیخواد بمیره!
شک و تردید:
هنگام انجام یک سرمایه گذاری، افراد و عوامل زیادی هستند که ممکن است سرمایهگذار را را به شک و تردید بیندازند. شک و تردید تا حدودی مفید است چون باعث میشود انسان با تفکر بیشتری یک تصمیم را بگیرد و میتواند مانع از اشتباهات بزرگ شود.
مواردی مانند سقوط اقتصاد، افزایش نرخ بهره و عدم پرداخت اجاره بها از سوی مستاجران باعث ترس سرمایه گذاران است. پس این ترس و تردید طبیعی است و باید مورد توجه قرار گیرد. ولی اگر شک و تردید از یک حد زیادتر شود باعث میشود فرد فرصتهای خوب و عالی را ببیند ولی هیچ اقدامی نکند و تمام فرصت ها را از دست بدهد.
به ویژه اگر دوستان و خانواده شما انسانهای منفی بافی باشند و و از لحاظ هوش مالی نیز هیچ بهرهای نبرده باشند. بنابراین فقط با افراد متخصص مشورت کنید و پس از اینکه تا یک حد قابل قبول مطمئن شدید حتماً سرمایه گذاری را انجام بدهید.
تنبلی:
در دنیای امروزی ممکن است فردی ساعتها در حال کار کردن باشد ولی در حال کار کردن روی چیزهای بی اهمیت است و به گفته خودش سرش شلوغ است. رابرت کیوساکی این افراد را تنبل خطاب میکند و میگوید این افراد که همیشه سرشان شلوغ است اکثراً تنبلترین افراد هستند.
پس سعی کنید با برنامه ریزی، بر مسائل مهم تمرکز کنید و توهم تلاش کردن را نداشته باشید. بسیاری از افراد تلاش آنچنانی در مسیر رسیدن به اهداف خودشان نمیکنند ولی این توهم را دارند که در حال کار و تلاش هستند.
عادات بد:
در این قسمت از کتاب پدر پولدار پدر بی پول در مورد عادات بد و نحوه غلبه بر آنها بیشتر میخوانیم. زندگی ما بیشتر تحت تاثیر عادتهای ماست نه آموزشهایی که دیدهایم.
یکی از عادتهایی که رابرت کیوساکی در این کتاب عنوان میکند و عامل تفاوت اصلی بین افراد بی پول و افراد پولدار میداند این است که افراد فقیر هنگامی که پولی به دست آنها میرسد اول بدهیها و قرضهای خود را میپردازند و در مرحله بعد اگر پولی اضافهتر باقی ماند برای خود یا کسب و کار خود خرج میکنند.
ولی افراد ثروتمند هنگامی که پولی به دستشان میرسد بخش عمده از آن را روی کسب و کار خودشان و یا برای خودشان خرج میکنند. پدر پولدار در جواب این کار میگوید: برای ایجاد انگیزه کدام یک بیشتر غر خواهند زد؟ من یا طلب کارهایم؟
با هزینه کردن برای خودتان با یک تیر دو نشان زدهاید؛ اول آن که روحیه خودتان را تقویت کردهاید دو آن که حالا برای پرداخت مالیات و قرضها باید فعالیت بیشتری داشته باشید یا حتی به سراغ شغل دوم بروید.
غرور:
پدر پولدار همیشه میگفت: چیزی که با آن آشنایی داریم ما را ثروتمند و چیزی که در مورد آن آگاهی کافی نداریم ما را فقیر خواهد کرد. هر وقت دچار غرور شویم چیزی از دست خواهیم داد چون فکر میکنیم چیزهایی که در موردشان آگاهی کافی نداریم مهم نیستند.
پس وقتی درباره موضوعی جاهل هستید و هیچ علمی ندارید بروید دنبال کارشناس آن موضوع یا در مورد آن موضوع آموزش ببینید. ولی هیچ موقع مغرور نشوید که همه چیز را میدانید. چون وقتی فکر کنید همه چیز را میدانید از همان لحظه تصمیمات اشتباه زیادی را میگیرید که در نهایت به ضررتان تمام می شود.
مقالات مرتبط در حوزه کتاب: برای افزایش دانش خود در زمینه کتاب و مطالعه پیشنهاد میکنیم مقالات بهترین کتاب های انگیزشی و کتاب ماورای طبیعی شدن را در رسانۀ دانشگاه کسبوکار حتما مطالعه کنید.
فصل هشتم، شروع کردن
همیشه و همه جا طلا وجود دارد، آیا همهی مردم آموزش کافی برای یافتن طلا را دیدهاند؟ اجتماع و خانوادههایی که اغلب ما در آنها بزرگ شدهایم به ما ماهیگیری را آموزش ندادهاند. ما از کودکی آموزش دیدهایم که برای شخص دیگری سخت کار کنیم و همه پولی را که به دست آوردیم تمام و کمال خرج کنیم.
برای مثال میتوان به سرمایه گذاری در املاک و مستغلات اشاره کرد. یک فرد معمولی که هیچ دانشی در زمینهی هوش مالی ندیده است میتواند یک هفته کامل را در املاکیها باشد و در نهایت نمیتواند هیچ فرصت مناسبی را برای یک سرمایه گذاری موفق پیدا کند.
ولی افرادی که در این خصوص آموزش دیدهاند به راحتی میتوانند در روز چهارم یا پنجم معامله پر سودی را انجام دهند. در ادامه کتاب پدر پولدار پدر بی پول به بیان 10گام می پردازیم که می توانید با آنها هوش مالی خودتان را بالا ببرید.
10 گام برای بالا بردن هوش مالی:
1- برای رسیدن به اهدافتان دلیل محکمی داشته باشید. اگر برای انجام کاری دلیل قوی نداشته باشید انگیزه انجام آن کار را هم نخواهید داشت.
2- از قدرت انتخابها غافل نشوید. سعی کنید روزانه انتخابهای مفید داشته باشید. انتخاب کنید که سرمایهگذاری کنید، انتخاب کنید که از وقتتان به بهترین شکل ممکن استفاده کنید و انتخاب کنید که در مورد مسائل مالی یاد بگیرید.
3- در انتخاب دوست وسواس به خرج دهید. به یاد داشته باشید شما میانگین ۵ فردی هستید که بیشترین وقت را با آنها سپری میکنید. مراقب باشید که هنگام تصمیم گیری مالی به حرف افراد فقیر یا ترسو گوش ندهید!
4- در اسرع وقت در مورد مسائل مالی و هوش مالی دانش کسب کنید و آنها را در زندگی خود پیاده سازی کنید.
5- خودتان را در اولیت قرار دهید یعنی بعد از اینکه پولی را به دست آوردید اول روی کسب و کار، دانش و مهارت خودتان سرمایه گذاری کنید.
6- بهترین مشاورها را انتخاب کنید. سعی کنید بعد از اینکه سرمایه خوبی را به دست آوردید و از لحاظ مالی مقدار خوبی تامین شدید؛ از تجربه افراد موفق استفاده کنید تا در خرید و فروشهای شما به انتخاب های شما به شما کمک کنند.
7- بخشنده باشید. بخشنده بودن یکی از ویژگی های تمام سرمایهگذاران موفق در دنیا است.
8- هرگز لذتها را از خودتان دریغ نکنید. به رفاه و حال خوب خودتان اهمیت دهید.
9- قهرمان زندگی شما کیست؟ داشتن یک الگو در زمینه کاری خودتان میتواند بسیار برای شما انگیزه بخش باشد. از جمله الگوهای رابرت کیوساکی میتوان به دونالد ترامپ و وارن بافت اشاره کرد.
10- اگر چیزی را به کسی آموزش دهید چند برابر آن را دریافت میکنید. قدرت بخشش؛ کیوساکی در این بخش از کتاب می گوید اگر چیزی را میخواهید اول باید آن را ببخشید.
معرفی سایر کتابهای نویسنده پدر پولدار پدر بی پول
هوش مالی یک میلیاردر را داشته باشید
نویسنده کتاب پدر پولدار پدر بی پول یا همان رابرت کیوساکی در این کتاب روشهایی را به شما معرفی خواهد کرد که با حذف هر گونه ضرر و زیان به سود و سرمایه بالایی دست پیدا کنید.
چهار راه پولسازی
این کتاب براساس مطالب کتاب پدر پولدار پدر بی پول نوشته شده است. این کتاب برای افرادی مناسب است که میخواهند به سمت دیگر خانههای جدول حرکت کنند و برای همیشه در آنجا بمانند.
شاید در این راه مجبور باشیم که سختیها و دشواریهای بسیاری را تحمل کنیم؛ اما در انتهای راه به هدف والایی دست پیدا میکنیم. منظور من از آن هدف والا، آرامش و آزادی است که به دست میآوریم.
مقالات مرتبط در حوزه کتاب: برای افزایش دانش خود در زمینه کتاب و مطالعه پیشنهاد میکنیم مقالات کتاب بیشعوری، کتاب محدودیت صفر و نوپای ناب را در رسانۀ دانشگاه کسبوکار حتما مطالعه کنید.
چرا میخواهم شما هم ثروتمند شوید؟
دونالد ترامپ و رابرت کیوساکی در این کتاب به این نکته تاکید دارند که برای ثروتمند شدن، شما قرار نیست کشورتان را تغییر دهید، شما نیازمند تغییر در خودتان هستید تا قربانی دنیایی که همواره در حال تغییر است نشوید.
این دو نفر در این کتاب به افراد مختلف جامعه آموزش میدهند که چطور میتوانند مدیریت مالی را یاد بگیرند و مشکلات خود را در این زمینه حل کنند.
کودک امروز، نابغه اقتصادی فردا
رابرت کیوساکی در این کتاب به شما نشان خواهد داد که چطور دانش آموزان تنبل، امروز به عنوان یک تاجر ،کارآفرین و….. دانش آموزان ممتاز را به استخدام خود در آوردهاند. توماس ادیسون که معلم بر او برچسب کند ذهن زده بود؛ آیا کسی باور میکند که یک کودک کند ذهن بتواند یک مخترع بزرگ در تاریخ شود؟
شانس دوباره
نویسنده کتاب پدر پولدار پدر بی پول در این کتاب درباره دستیابی به موفقیتهای چشم گیر مالی در شرایط سخت و نشدنی سخن میگوید. چیزی که افراد ثروتمند را ثروتمندتر میکند، تمرکز روی داراییها است. ثروتمندان در راستای دستیابی به دارایی کار انجام میدهند. فراموش نکنید که جریانهای مالی بهترین راه برای کسب در آمد است.
جمع بندی
از اینکه تا انتهای این مقاله همراه دانشگاه کسب و کار بودید خوشحال هستیم و امیدواریم که توانسته باشیم شما را در مسیر رسیدن به آزادی مالی که هدف اصلی کتاب پدر پولدار پدر بی پول است، راهنمایی کنیم. فراموش نکنید که برای دست یافتن به رویاهایتان باید مسیر خودتان را بپیمایید.
اگر شما هم تجربهای درخصوص شروع یک کسب و کار یا مشکلات احتمالی این مسیر دارید در قسمت کامنت نظرات خود را برای ما بنویسید، تا سایر افراد بتوانند از تجربیات شما استفاده کنند.